Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ μείωση του ΦΠΑ αποτελεί δικαίωση των αγώνων της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.
Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ελλάδος

Η μείωση του ΦΠΑ αποτελεί δικαίωση των αγώνων της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης για τη μετάταξη του ΦΠΑ της τουριστικής διαμονής στο 6,5 %. Καθίσταται σαφές ότι η εντεινόμενη πίεση που ασκήθηκε, λόγω της λογικής και […]

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης για τη μετάταξη του ΦΠΑ της τουριστικής διαμονής στο 6,5 %. Καθίσταται σαφές ότι<...> η εντεινόμενη πίεση που ασκήθηκε, λόγω της λογικής και εμπεριστατωμένης ανησυχίας των επιχειρήσεων του κλάδου τους προηγούμενους μήνες για τη ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ, επιτέλους δικαιώθηκε.

“Η μείωση του ΦΠΑ συνιστά επιτυχία για τη Συνομοσπονδία και τον κλάδο μας και θα δώσει ανάσα στην τουριστική επιχειρηματικότητα, στην περιφερειακή ανάπτυξη και, εν γένει, στη συνολικότερη ευημερία του τόπου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδια. “Δεδομένου δε ότι, η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. αντλεί την δύναμή της από την συμμετοχικότητα των συναδέλφων στα πρωτοβάθμια σωματεία μας, επιτυχίες όπως αυτή, δείχνουν τι μπορεί να καταφέρει ο κλάδος όταν λειτουργούμε συντεταγμένα και οργανωμένα μέσα από τα συνδικαλιστικά μας όργανα.

Η Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. καλεί την Κυβέρνηση και επόμενες αποφάσεις που αφορούν τον Τουρισμό , να έχουν γνώμονα την πλήρη ανταγωνιστικότητα των υπηρεσιών του τουριστικού προϊόντος τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024