Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙδρύθηκε Οργανισμός Ανάπτυξης Τουριστικής Προβολής του Ν. Θεσσαλονίκης

Ιδρύθηκε Οργανισμός Ανάπτυξης Τουριστικής Προβολής του Ν. Θεσσαλονίκης

Έναν `Οργανισμό Ανάπτυξης Τουριστικής Προβολής του Ν. Θεσσαλονίκης` αποφάσισαν να ιδρύσουν και να θέσουν άμεσα σε λειτουργία η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, η Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η HELEXPO, ο […]

Έναν `Οργανισμό Ανάπτυξης Τουριστικής Προβολής του Ν. Θεσσαλονίκης` αποφάσισαν να ιδρύσουν και να θέσουν άμεσα σε<...> λειτουργία η Νομαρχία Θεσσαλονίκης, η Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η HELEXPO, ο Οργανισμός Λιμένος, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, η ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες του νομού.

Όπως διευκρίνισε, άλλωστε και ο ίδιος ο νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης για το θέμα, “δίπλα στο όργανο των εμπλεκομένων φορέων θα συσταθεί μία Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία βάσει ενός κοινά αποφασισμένου σχεδιασμού και προγράμματος θα κινηθεί για να υλοποιήσει τις σχετικές προτεραιότητες στην προβολή και την ανάπτυξη του Νομού”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος τόνισε πως “μετά από πολύχρονες προσπάθειες κατέστη δυνατόν να συσταθεί επιτέλους Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ”. “Πρόκειται” σημείωσε “για μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία θα έχει αποκλειστικό σκοπό την καταξίωση της Θεσσαλονίκης, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ως ένας τουριστικός προορισμός για επιχειρηματίες, για Σαββατοκύριακα, για πολιτιστικό τουρισμό, για θρησκευτικό τουρισμό, για πάσης φύσεως τουρισμό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024