Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΙκανοποιημένος ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. από την άμεση κινητοποίηση των κρατικών φορέων και του HATTA

Ικανοποιημένος ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. από την άμεση κινητοποίηση των κρατικών φορέων και του HATTA

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ., σε χτεσινή του ανακοίνωση, εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού στη Σουμάτρα και το θάνατο που σκόρπισαν, […]

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ., σε χτεσινή του ανακοίνωση, εξέφρασε<...> τη βαθιά του οδύνη για τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού στη Σουμάτρα και το θάνατο που σκόρπισαν, σε χιλιάδες συνανθρώπους μας τα τεράστια κύματα στην περιοχή του Ινδικού Ωκεανού.

Παράλληλα, εξέφρασε και την απόλυτη ικανοποίησή του για την άμεση κινητοποίηση της κρατικής μηχανής και ειδικότερα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ., ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην προσπάθεια του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, που με το σύνθημα του `μείνετε εδώ`, ίσως να έσωσε τη ζωή κάποιων συμπατριωτών μας, που δεν επιχείρησαν τελικά το ταξίδι στην κόλαση, όπως απεδείχθη και όχι στον παράδεισο.

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια έδωσε η πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. κ. Νίκη Κωνσταντίνου και στον ΗΑΤΤΑ, που “με τον άξιο πρόεδρό του κ. Ευαγγέλου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “έδειξαν για άλλη μια φορά πόσο καλοκουρδισμένα είναι τα γρανάζια του μηχανισμού του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024