Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. αντιμέτωπος με την ολική απαγόρευση καπνίσματος
ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.

Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. αντιμέτωπος με την ολική απαγόρευση καπνίσματος

Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. δηλώνει ότι θα ακολουθήσει τη δικαστική κατοχύρωση του δικαιώματος της προστασίας, της οικονομικής και επαγγελματικής ελευθερίας των πολιτών, όσον αφορά το κάπνισμα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.), σεβόμενος την απόφαση του ΣτΕ, μετά την προσφυγή του το Νοέμβριο του 2010, πως είναι συνταγματικά θεμιτή η ολική απαγόρευση καπνίσματος στους χώρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλώνει ότι θα ακολουθήσει σε κάθε περίπτωση την μόνη νόμιμη οδό αντίδρασης, τη δικαστική κατοχύρωση του δικαιώματος της προστασίας, της οικονομικής και επαγγελματικής ελευθερίας των πολιτών.

“Θα είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι και ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο την ολική απαγόρευση καπνίσματος στην επόμενη βαθμίδα Δικαστηρίων (Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), αλλά και την προκλητικότατη Κυβερνητική Δήλωση περί επιβολής ‘τσιγαρόσημου'”, αναφερει ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.

“Ρωτάμε τους πολίτες, τους φορείς και εν τέλει το κράτος: Είναι συνταγματικά θεμιτή η απαγόρευση καπνίσματος στους χώρους εστίασης και διασκέδασης, προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες από τα καπνικά προϊόντα, αλλά… αν πληρώσουν οι επιχειρηματίες 200 ευρώ / m2 που θα διαθέτουν για τους καπνιστές,… ΟΙ ΒΛΑΠΤΙΚΕΣ  ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ; Να περιμένουν όλοι την επόμενη κίνησή μας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024