Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚέρκυρα: Επείγουσα ανάγκη για προβολή στην ελληνική αγορά

Κέρκυρα: Επείγουσα ανάγκη για προβολή στην ελληνική αγορά

Προβολή της Κέρκυρας προς τους έλληνες τουρίστες ζητούν οι ξενοδόχοι του νησιού, αφού βλέπουν ότι η τουριστική κίνηση από το εξωτερικό είναι μειωμένη. Με επιστολή τους προς το Νομάρχη Κέρκυρας […]

Προβολή της Κέρκυρα<.>ς προς τους έλληνες τουρίστες ζητούν οι ξενοδόχοι του νησιού, αφού<...> βλέπουν ότι η τουριστική κίνηση από το εξωτερικό είναι μειωμένη.

Με επιστολή τους προς το Νομάρχη Κέρκυρας ο πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Π. Μπράμος και ο γραμματέας Γ. Ζούπας, ζητούν την σύγκληση σύσκεψης της Νομαρχιακής Επιτροπής τουριστικής Προβολής. Η επιστολή αναφέρει ότι ‘ο κερκυραϊκός τουρισμός κλονίζεται από σοβαρότατη κρίση που κινδυνεύει να δημιουργήσει ποικιλόμορφες επιπτώσεις στην οικονομία του τόπου. Η γερμανική τουριστική αγορά βυθίζεται και αντίστοιχα φαινόμενα βλέπουμε στη Βρετανία’. Βέβαια σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία σε πανελλαδικό επίπεδο, η βρετανική αγορά, στην οποία στηρίζεται η Κέρκυρα, θα έχει μείωση, αλλά όχι πολύ μεγάλη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024