Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΈλεγχοι του ΕΟΤ στην ξενοδοχειακή υποδομή για άτομα με ειδικές ανάγκες

Έλεγχοι του ΕΟΤ στην ξενοδοχειακή υποδομή για άτομα με ειδικές ανάγκες

Με οδηγίες που έδωσε ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ κ. Γιάννης Πατέλλης, ύστερα από σχετική εντολή του υπουργού ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, οι επιθεωρητές του Ε.Ο.Τ, θα ελέγχουν αν τα ξενοδοχεία […]

Με οδηγίες που έδωσε ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ κ. Γιάννης Πατέλλης, ύστερα από σχετική εντολή του υπουργού ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, οι επιθεωρητές<...> του Ε.Ο.Τ, θα ελέγχουν αν τα ξενοδοχεία και γενικά τα τουριστικά καταλύματα, πληρούν τις προϋποθέσεις εξυπηρέτησης όπως ράμπες πρόσβασης, ειδικές εγκαταστάσεις στους κοινόχρηστους χώρους κ.λ.π, για την εξυπηρέτηση ατόμων – τουριστών με ειδικές ανάγκες.

Οι έλεγχοι δεν περιορίζονται μόνο στα καταλύματα αλλά επεκτείνονται και σε άλλους χώρους διακίνησης και συνάθροισης τουριστών, όπως για παράδειγμα σε μουσεία, σε αρχαιολογικούς χώρους, μαρίνες, σε σταθμούς διακίνησης επιβατών συγκοινωνιακών μέσων κ.λ.π. Σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε ο υπουργός ανάπτυξης κ. Άκης Τσοχατζόπουλος οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς ώστε να υπάρξει πλήρης συμμόρφωση με τις διατάξεις και να παρέχεται πλήρης εξυπηρέτηση και στα άτομα – τουρίστες με ειδικές ανάγκες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024