Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίKοινό πρόγραμμα προβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και του τουρισμού

Kοινό πρόγραμμα προβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και του τουρισμού

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ιωάννης Πατέλλης υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας που αφορά κοινό πρόγραμμα προβολής και μάρκετινγκ […]

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων “Αθήνα 2004” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου και ο πρόεδρος του ΕΟΤ<.> κ. Ιωάννης Πατέλλης υπέγραψαν σύμβαση συνεργασίας<...> που αφορά κοινό πρόγραμμα προβολής και μάρκετινγκ των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Στόχοι της σύμβασης είναι ο επαναπροσδιορισμός της ταυτότητας της Ελλάδας ως ένα από τα μεγαλύτερα μητροπολιτικά κέντρα της Μεσογείου, η προβολή της Ελλάδας τόσο ως χώρα στην οποία γεννήθηκαν και αναβίωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες όσο και ως ένα ελκυστικό προορισμό όλων των ειδών τουρισμού και η πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση του Παγκόσμιου Κοινού για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Οι δύο οργανισμοί, συμφώνησαν μεταξύ άλλων στις παρακάτω δράσεις: μια κοινή διαφημιστική εκστρατεία, στην οποία θα προβάλλεται η σύγχρονη εικόνα της χώρας που γέννησε και αναβίωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, παράλληλα βέβαια με την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, την πραγματοποίηση εκθέσεων τουριστικού περιεχομένου για την πληρέστερη παρουσίαση της σύγχρονης εικόνας της Ελλάδας και τη κοινή προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και της χώρας από τον ΕΟΤ και τους εθνικούς και διεθνείς χορηγούς των Αγώνων.

Επίσης, οι δύο οργανισμοί συμφώνησαν στη δημιουργία κέντρων ενημέρωσης ανά την Ελλάδα, όπου θα διατίθεται υλικό σχετικό με τους αγώνες και τη διανομή του ενημερωτικού υλικού της “Αθήνα 2004” και από τα 24 Γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ.

Συμφωνήθηκε, επίσης, η σύσταση μιας κοινής λειτουργικής ομάδας που θα συναντάται σε μηνιαία βάση, με σκοπό την αναζήτηση νέων εργαλείων προβολής και ενημέρωσης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων του 2004.

Σύμφωνα με την κ. Αγγελοπούλου, “η Αθήνα 2004 και ο ΕΟΤ έχουν στόχο, οι Αγώνες να προβάλλουν μια νέα Ελλάδα, γνωστή όχι μόνο για την πλούσια ιστορία της και το φυσικό κάλλος της αλλά και για τις σύγχρονες υποδομές της, την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και κυρίως για τους ανθρώπους που τιμούν τη κληρονομιά της χώρας η οποία γέννησε τον όρο Φιλοξενία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024