Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαLouis Corcyra Beach: Βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με το βραβείο “Χρυσή Επιλογή”

Louis Corcyra Beach: Βραβεύθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με το βραβείο “Χρυσή Επιλογή”

Το ξενοδοχείο Louis Corcyra Beach, στην Κέρκυρα, τιμήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το βραβείο “Χρυσή Επιλογή” του μεγάλου βρετανικού τουριστικού οργανισμού, First Choice. Σύμφωνα με τη First Choice, η […]

Το ξενοδοχείο Louis<.> Corcyra Beach, στην Κέρκυρα, τιμήθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το βραβείο “Χρυσή Επιλογή” του<...> μεγάλου βρετανικού τουριστικού οργανισμού, First Choice. Σύμφωνα με τη First Choice, η “Χρυσή Επιλογή” απονέμεται στο Louis Corcyra Beach “για τη συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, όπως αυτές έχουν αξιολογηθεί από τους πελάτες της First Choice”.

Η βράβευση στηρίζεται σε ένα μεγάλο αριθμό κριτηρίων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η καθαριότητα, η ποιότητα και η ποικιλία των φαγητών, η επίπλωση και ο διάκοσμος των κοινόχρηστων χώρων. Η προσωπική εξυπηρέτηση στο εστιατόριο, το συνολικό επίπεδο ικανοποίησης από τη διαμονή, αλλά και η τοποθεσία του ξενοδοχείου, θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικοί παράγοντες από τους πελάτες της First Choice που συμμετέχουν στην αξιολόγηση.

Αναφερόμενος στη βράβευση του Louis Corcyra Beach, ο διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels, Ιάσωνας Περδίος, τόνισε ότι “αποτελεί για μας επιβράβευση των προσπαθειών μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και των διευκολύνσεων που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αποτελεί πάγια πολιτική της Louis Hotels και αποσκοπεί στην ικανοποίηση όλων όσων μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο τις διακοπές τους”.

Το Louis Corcyra Beach ανήκει στη αλυσίδα ξενοδοχείων Louis Hotels, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο, με συνολικά 24 ξενοδοχειακές μονάδες. Είναι κτισμένο μέσα σε έκταση 72 στρεμμάτων, πάνω στον κόλπο των Γουβιών, 8 χιλιόμετρα βόρεια της Κέρκυρας. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από ένα κυρίως κτίριο, το κτίριο “Ναυσικά” και από μπάγκαλοους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024