Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈκθεση για τον Ελευθέριο Βενιζέλο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Έκθεση για τον Ελευθέριο Βενιζέλο στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Στο κτίριο του Κεντρικού Αεροσταθμού, στην είσοδο 3 στο επίπεδο των Αναχωρήσεων, του αεροδρομίου της Αθήνας, που φέρει το όνομα του Μεγάλου Έλληνα πολιτικού λειτουργεί μόνιμη έκθεση αφιερωμένη στον Ελευθέριο […]

Στο κτίριο του Κεντρικού Αεροσταθμού, στην είσοδο 3 στο επίπεδο των Αναχωρήσεων, του αεροδρομίου της Αθήνας, που<...> φέρει το όνομα του Μεγάλου Έλληνα πολιτικού λειτουργεί μόνιμη έκθεση αφιερωμένη στον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Σκοπός της έκθεσης αυτής, είναι να δώσει στους ταξιδιώτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου της Αθήνας, μια εικόνα του εξέχοντα ρόλου που διαδραμάτισε ο Ελευθέριος Βενιζέλος<.> στην ιστορική και κοινωνική εξέλιξη της χώρας. Μέσα από το αξιόλογο φωτογραφικό υλικό που επιλέχθηκε με ιδιαίτερη επιμέλεια, αναδεικνύονται πτυχές της προσωπικότητας αλλά και του έργου του Ελευθέριου Βενιζέλου, ενώ παράλληλα η έκθεση αποτελεί φόρο τιμής στο μεγάλο οραματιστή που, κατά τη διάρκεια της λαμπρής πολιτικής του πορείας, δημιούργησε το υπουργείο Αεροπορίας και ίδρυσε την Πολιτική Αεροπορία στην Ελλάδα.

Την έκθεση αυτή, που αποτελεί μια ξεχωριστή δραστηριότητα στο πλαίσιο του στόχου του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών να συμβάλει στην πολιτιστική ζωή και τη διεθνή προβολή της Ελλάδας, μπορούν να επισκέπτονται όλοι οι επιβάτες και οι επισκέπτες του Αεροδρομίου καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024