Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε επιτυχία επισφραγίστηκε η συνάντηση διοικήσεων των επιμελητηρίων Πάφου – Δωδεκάνησου και της Δ.ΕΤ.Α.Π.

Με επιτυχία επισφραγίστηκε η συνάντηση διοικήσεων των επιμελητηρίων Πάφου – Δωδεκάνησου και της Δ.ΕΤ.Α.Π.

Με κεντρικό θέμα την υλοποίηση μελέτης για την ανάπτυξη κοινών τουριστικών πακέτων μεταξύ Ρόδου και Πάφου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής,5 Μαΐου 2006, η τρίτη συνάντηση εργασίας μεταξύ των […]

Με κεντρικό θέμα την υλοποίηση μελέτης για την ανάπτυξη κοινών τουριστικών πακέτων μεταξύ Ρόδου και Πάφου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής,<...>5 Μαΐου 2006, η τρίτη συνάντηση εργασίας μεταξύ των διοικήσεων των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Πάφου και των Δωδεκανήσων στην αίθουσα Γ. Καραγιάννης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στα πλαίσια της Δράσης: `Υλοποίηση Δράσεων Διακρατικών Δικτύων Συνεργασίας` του προγράμματος HERMES.

Στη δίωρη συνάντηση εργασίας εκτός από τις διοικήσεις των δύο Επιμελητηρίων συμμετείχαν τρεις εκπρόσωποι του προγράμματος HERMES (από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και ένας εκπρόσωπος του Παγκυπριακού Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων. Η συνάντηση, της οποίας το συντονισμό ανέλαβε ο επιστημονικός υπεύθυνος του Προγράμματος HERMES, καθηγητής κ. Γετίμης Παναγιώτης, ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Κωτιάδη Ηλία και τις ευχαριστίες από τους Κύπριους προσκεκλημένους.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα συνεργασίας ανάμεσα στα Επιμελητήρια Δωδεκανήσου και Πάφου, αλλά και η πρόταση μελέτης για τα κοινά τουριστικά πακέτα, ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα η κατάθεση του προϋπολογισμού της προς χρηματοδότηση από τον Ε.Ο.Τ. και τον Κ.Ο.Τ.

Ιδιαίτερα τονίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες η ανάγκη δημιουργίας μιας συγκοινωνιακής γραμμής μεταξύ Ρόδου και Πάφου, καθώς μία τέτοια ενέργεια θα συνέβαλε στην προσπελασιμότητα μεταξύ των προορισμών και στην αύξηση της εμπορικής και τουριστικής κίνησης ανάμεσά τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες προθέσεις όλων των συμμετεχόντων για περαιτέρω συνεργασία στο ίδιο φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα με απώτερο στόχο την από κοινού διεκδίκηση κοινών αιτημάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024