Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτην τελική ευθεία για την ανάθεση του management του Αστέρα

Στην τελική ευθεία για την ανάθεση του management του Αστέρα

Ενδεχομένως και εντός της ημέρας θα υπάρξει απόφαση για το θέμα του Αστέρα της Βουλιαγμένης, καθώς σε συνεδρίαση που είχε το ΔΣ ζήτησε, την υποβολή βελτιωτικών προσφορών από τους δύο εναπομείναντες διεκδικητές για την ανάληψη του management του ξενοδοχειακού συγκροτήματος…

Ενδεχομένως και εντός της ημέρας θα υπάρξει απόφαση για το θέμα του Αστέρα της Βουλιαγμένης, καθώς σε συνεδρίαση<...>που είχε το ΔΣ ζήτησε, την υποβολή βελτιωτικών προσφορών από τους δύο εναπομείναντες διεκδικητές για την ανάληψη του management του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Ειδικότερα, όπως μας ενημέρωσε στέλεχος, που συμμετέχει στη διαδικασία επιλογής, ζήτησαν από την Starwood και την Marriott να υποβάλλουν περαιτέρω βελτιωμένες προσφορές, δίνοντας το πολύ περιθώριο μέχρι και σήμερα Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ξενοδοχειακοί όμιλοι Marriott International και και Starwood Hotels & Resorts Worldwide, φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για το μάνατζμεντ του Αστέρα, που θεωρείται ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο.

Η Marriott International κατέχει την τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη με 2.632 ξενοδοχεία και 482.186 δωμάτια και παρουσία σε 66 χώρες. Στην εταιρία ανήκουν τα brands Marriott Hotels & Resorts, Renaissance Hotels & Resorts, Courtyard by Marriott, Residence Inn by Marriott, Fairfield Inn by Marriott και The Ritz-Carlton Hotel Company. Στην Αθήνα η εταιρεία διαχειρίζεται το Ledra Marriott στη Λ. Συγγρού, το οποίο ανήκει στον Κύπριο επιχειρηματία Ε. Παρασκευαΐδη. Σύμφωνα με πληροφορίες για τον Αστέρα έχει προτείνει το κορυφαίο της brand name Ritz Carlton.

H Starwood Hotels & Resorts Worldwide βρίσκεται στην 8η θέση παγκοσμίως, με 733 ξενοδοχεία σε 82 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει έντονη παρουσία στη χώρα μας με τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετάννια της πλατείας Συντάγματος, το Santa Marina στην Μύκονο, το Vedema Resort στην Σαντορίνη και το Blue Palace στην Ελούντα της Κρήτης. Τα brand που κατέχει είναι τα St. Regis, The Luxury Collection, Sheraton, Westin, W and Four Points by Sheraton. Για τον Αστέρα φέρεται να έχει προτείνει τα brands Sheraton και The Luxury Collection. Η Starwood πρόκειται μάλιστα να αναλάβει το μάνατζμεντ των δύο εκ των τεσσάρων ξενοδοχείων που θα κατασκευαστούν στην ΠΟΤΑ Μεσσηνίας, συνολικής δυναμικότητας 1.000 δωματίων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024