Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε φορείς της Κρήτης συναντήθηκαν Ρώσοι δημοσιογράφοι

Με φορείς της Κρήτης συναντήθηκαν Ρώσοι δημοσιογράφοι

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκα πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα Ρώσοι δημοσιογράφοι,που βρίσκονταν στο νησί και έκαναν μια ξενάγηση, συνοδευόμενοι από στελέχη του ΕΟΤ. Ο κ. Τσόκας καλωσόρισε τους […]

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκα πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα Ρώσοι δημοσιογράφοι,<...>που βρίσκονταν στο νησί και έκαναν μια ξενάγηση, συνοδευόμενοι από στελέχη του ΕΟΤ.

Ο κ. Τσόκας καλωσόρισε τους δημοσιογράφους, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Κρήτη, τους ευχήθηκε καλή διαμονή στο νησί και τόνισε ότι τους δίνεται η δυνατότητα να αποκομίσουν συγκεκριμένη άποψη για την Κρήτη και από την πλευρά τους να βοηθήσουν στην παραπέρα ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, ο κ. Τσόκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους μακραίωνους δεσμούς Ελλάδας – Ρωσίας και στην συνέχεια είχε μια φιλική συζήτηση μαζί τους. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο προφίλ της Κρήτης, στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού στο επίπεδο της ζωής, στις τουριστικές υποδομές, ενώ επισήμανε ότι όλες οι προσπάθειες εστιάζονται στην εξυπηρέτηση του τουρίστα, τονίζοντας ακόμα ότι εκσυγχρονίστηκαν τα λιμάνια, δημιουργούνται νέες οδικές αρτηρίες και ότι υπάρχει στόχος για την δημιουργία ενός σύγχρονου και μεγαλύτερου αεροδρομίου.

Από την πλευρά τους οι Ρώσοι δημοσιογράφοι ευχαρίστησαν τον Γενικό Γραμματέα για την φιλοξενία και για το ότι διέθεσε αρκετό χρόνο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της Κρήτης, ενώ δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το νησί.

Ο κ. Τσόκας τέλος προσέφερε, σε όλους, αναμνηστικό δώρο – ένα ασημένιο κλαδί ελιάς – ενώ οι δημοσιογράφοι του προσέφεραν ένα μπουκάλι παραδοσιακή βότκα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024