Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜε νέο Διοικητικό Συμβούλιο ο ΣΤΕΚ

Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο ο ΣΤΕΚ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου – ΣΤΕΚ, έπειτα από εκλογές, που πραγματοποιήθηκαντην περασμένη εβδομάδα. Σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος προέδρου, κ. Ρένου Σολομίδη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος […]

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου – ΣΤΕΚ, έπειτα από εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν<...>την περασμένη εβδομάδα. Σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος προέδρου, κ. Ρένου Σολομίδη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος για μια τετραετία, εξελέγη ομόφωνα ο κ. `Ακης Βαβλίτης.

Ο νέος Πρόεδρος, μετά την εκλογή του, εξέφρασε εκ μέρους όλων των μελών θερμές ευχαριστίες προς τον κ. Σολομίδη για της πολύχρονες και ιδιαίτερα πολύτιμες υπηρεσίες του προς τον Σύνδεσμο σε δύσκολες εποχές για την ξενοδοχειακή βιομηχανία και εξεθείασε την επικράτηση σοβαρότητας, αντικειμενικότητας, συλλογικότητας, σύμπνοιας και αλληλεγγύης ανάμεσα σε όλα ανεξαίρετα τα μέλη του.

Ειδικότερα, την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου αποτελούν οι κ.κ.:

Πρόεδρος:
`Ακης Βαβλίτης

Αντιπρόεδρος:
Γιάννος Πανταζής

Γενικός Γραμματέας:
Κώστας Παπαϊωάννου

Ταμίας:
Δήμητρα Καραντώκη

Μέλη:
Αντωνάκης Ανδρονίκου
Βαρνάβας Βαρναβίδης
Σπύρος Καραολής

Οι κ.κ. Ρένος Σολομίδης, Κώστας Γαλαταριώτης, Πέτρος Πιερίδης, Φειδίας Νικολάου, Χρίστος Μουσκής, Κριστιάν Ονουφρίου, Δημήτρης Σμυρλής και Κώστας Μιχαηλίδης συμπληρώνουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Μετά την κατάρτιση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα τέθηκαν για θεώρηση τα υπό επεξεργασία μέτρα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού – Κ.Ο.Τ. για κτιριολογικό εκσυγχρονισμό και την παροχή κινήτρων, είτε για ανακαίνιση, είτε για απόσυρση κλινών, καθώς και άλλα σημαντικά παρεμφερή θέματα.

Αποφασίσθηκε ακόμη να επανατονισθεί στον Πρόεδρο του Κ.Ο.Τ., κ. Φώτη Φωτίου, η απόλυτη ανάγκη ύπαρξης συλλογικότητας και συνυπευθυνότητας με την ξενοδοχειακή βιομηχανία για τη διασφάλιση έτσι της μεγαλύτερης δυνατής επιτυχίας των επεξεργαζόμενων μέτρων και την ως εκ τούτου επείγουσα ανάγκη να γίνει ταχύτατα μια πλήρης ενημέρωση και διαβούλευση προτού τα εν λόγω μέτρα αποκρυσταλλωθούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024