Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜε περίπτερο και ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό η Σκιάθος στην WTM
World Travel Market

Με περίπτερο και ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό η Σκιάθος στην WTM

Τις πύλες της έκλεισε στο Λονδίνο την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου η διεθνής έκθεση τουρισμού “World Travel Market”. Η παρουσία της Σκιάθου στη συγκεκριμένη έκθεση ήταν έντονη, με δικό της περίπτερο […]

Τις πύλες της έκλεισε στο Λονδίνο την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου η διεθνής έκθεση τουρισμού “World Travel Market”. Η παρουσία<...> της Σκιάθου στη συγκεκριμένη έκθεση ήταν έντονη, με δικό της περίπτερο και πλούσιο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό, προβάλλοντας όσο το δυνατό περισσότερο τις ομορφιές του νησιού, εκμεταλλευόμενη και τον απόηχο της χολιγουντιανής παραγωγής ταινίας “Mama mia,” όπου μέρος των γυρισμάτων της έλαβαν χώρα στο νησί και προβάλλεται πλέον συνεχώς και στις πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών Aegean, Novair και British Airways.

Επικεφαλής της αποστολής υπήρξε ο δήμαρχος κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης και την έκθεση υποστήριξαν με την παρουσία και τις επαφές τους αρκετοί επιχειρηματίες του νησιού που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.

Αν και τα μηνύματα, που αποκομίστηκαν κατά τη συγκεκριμένη έκθεση από πλευράς πρόθεσης των Βρετανών να επιλέξουν τη Σκιάθο ως τόπο των διακοπών τους για το 2009, υπήρξαν θετικά και οι κρατήσεις κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα, ανησυχητικές είναι οι συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης που πλήττει και την αγγλική οικονομία. Για το λόγο αυτό πρόθεση της δημοτικής αρχής αποτελεί η μεγαλύτερη και καλύτερη διαφήμιση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του τόπου και υποστήριξη της επιχειρηματικότητας του με σκοπό οι αρνητικές επιπτώσεις της οικονομικής αυτής συγκυρίας να είναι όσο το δυνατό λιγότερες για την οικονομία του νησιού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024