Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΜε την ευγενική υποστήριξη του HATTA το workshop Κυκλάδων
Travel Media Applications

Με την ευγενική υποστήριξη του HATTA το workshop Κυκλάδων

Την ευγενική υποστήριξη του στη διοργάνωση της συνάντησης εργασίας (Workshop) για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Κυκλάδων με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας, που διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications (εκδότριατων καθημερινών […]

Την ευγενική υποστήριξη του στη διοργάνωση της συνάντησης εργασίας (Workshop) για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Κυκλάδων με τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας, που διοργανώνει η εταιρία Travel Media Applications (εκδότρια<...>των καθημερινών ειδησεογραφικών portal www.traveldailynews.gr και www.traveldailynews.com), ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων – HATTA. Σημειώνεται πως η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνέχεια των επιτυχημένων Workshops, που έχουν προηγηθεί σε Σαντορίνη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Μαγνησία, Λακωνία και αλλού κατά το παρελθόν.

Στόχος του Workshop είναι η ενημέρωση των τουριστικών γραφείων της Αθήνας για τις ξενοδοχειακές υποδομές των τουριστικών θέρετρων, όπως επίσης και για το τουριστικό προϊόν της κάθε περιοχής. Για το λόγο αυτό καλούνται να έρθουν στην Αθήνα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όλων των κυκλαδικών νησιών, προκειμένου να συναντηθούν με τουριστικά πρακτορεία της Αθήνας που ασχολούνται με εισερχόμενο και εξερχόμενο τουρισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το απόγευμα της Τετάρτης, 28 Φεβρουαρίου 2007, από τις 17:00 – 20:00, σε κεντρικό ξενοδοχείο και θα προσκληθούν περίπου 40 τουριστικά γραφεία της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Βίκυ Γιωτοπούλου στο τηλέφωνο: 210-9374050 και στο mail: marketing@tma.gr

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024