Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΜεγάλη η ανταπόκριση στο συμπόσιο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στα Ταξίδια, τον Τουρισμό και την Φιλοξενία»
Πανεπιστήμιο Αιγαίου - ΕΔΕΤ

Μεγάλη η ανταπόκριση στο συμπόσιο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στα Ταξίδια, τον Τουρισμό και την Φιλοξενία»

Με τεράστια επιτυχία διοργανώνεται το διεθνές συμπόσιο με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στα Ταξίδια, τον Τουρισμό και την Φιλοξενία» από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης, σε συνεργασίαμε […]

Με τεράστια επιτυχία διοργανώνεται το διεθνές συμπόσιο με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στα Ταξίδια, τον Τουρισμό και την Φιλοξενία» από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης, σε συνεργασία<...>με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στα πλαίσια εκπόνησης ερευνητικής εργασίας με στόχο την διερεύνηση και την προώθηση τόσο της ανάπτυξης όσο και της υιοθέτησης των ηλεκτρονικών, διαδικτυακών και τεχνολογικών εφαρμογών στην Ελληνική τουριστική βιομηχανία.

Το διεθνές συμπόσιο θα φιλοξενήσει πλήθος παρουσιάσεων από εξέχουσες προσωπικότητες, τόσο του ακαδημαϊκού, όσο και του επιχειρηματικού κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η θεματολογία των ομιλητών είναι ποικίλη και αγγίζει ζητήματα αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών τόσο από τουριστικές επιχειρήσεις όσο και από οργανισμούς προώθησης και ανάπτυξης τουριστικών προορισμών.

Οι συμμετέχοντες μέχρι στιγμής ανέρχονται στον αριθμό των 180 συμμετεχόντων αντιπροσωπεύοντας πλήθος επιχειρήσεων, κυβερνητικούς φορείς και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Δυναμικότητα και διαθεσιμότητα συμμετοχής υπάρχει ακόμη, αλλά οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή, επικοινωνώντας με την κυρία Καλοτίνα Χαλκίτη (6946460574 ή k.chalkiti@aegean.gr).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συμποσίου περιλαμβάνει την παρουσία και συμμετοχή των: κ. Ηλία Χατζάκη Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (Ελλάδα), καθηγητή κ. Πάρι Τσάρτας, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Ελλάδα), Δρ. Ευάγγελο Χρήστου από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Ελλάδα), κ. Καλοτίνα Χαλκίτη από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Ελλάδα), Δρ. Hugo Goetsch από την Italy24.eu, από το Πανεπιστήμιο του Trier (Γερμάνια), Δρ. Wolfram Hoepken από την E-tourism Competence Centre (Αυστρία), από την Siemes PSE (Αυστρία), κ. (Aldemar Hotels and Spa), κ. Έλενα Μοροζίνη από την Amadeus Hellas SA (Ελλάδα), κ. John Kent της Youtravel.com (Ελλάδα), κ. Ράνια Δεϊμέζη της Travel Media Applications (Ελλάδα), κ. Karin Nijhuis της Interimair (Ολλανδία), Δρ. Παναγιώτη Κωνσταντινίδη της Melon Web (Ελλάδα), και τον κ. Σπύρο Αβδιμιώτη του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Ελλάδα).

Η συμμετοχή στο Συμπόσιο θα αποδειχθεί πολύτιμη για κάθε επαγγελματία του τουρισμού, που επιθυμεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του σχετικά με τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές και τάσεις του ηλεκτρονικού τουριστικού επιχειρείν. Οι συμμετέχοντες στο συμπόσιο θα έχουν την ευκαιρία να:


  • Πληροφορηθούν τα ευρήματα και τις τελικές προτάσεις του Ηλεκτρονικού Τουριστικού Φόρουμ, τόσο για την υπάρχουσα κατάσταση όσο και για τις μελλοντικές εξελίξεις του ηλεκτρονικού επιχειρείν στον Ελληνικό τουρισμό.
  • Παρακολουθήσουν διαδραστικές παρουσιασεις από διεθνούς βεληνεκούς ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες που ειδικεύονται στο ηλεκτρονικό τουριστικό επιχειρείν.

  • Συναντήσουν ειδικούς επαγγελματίες, σύμβουλους και ερευνητές που ειδικεύονται στον ηλεκτρονικό τουριστικό επιχειρείν, και να συζητήσουν μαζί τους ζητήματα που τους ενδιαφέρουν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024