Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέο Περιοδικό για το Athenaeum Intercontinental Athens

Νέο Περιοδικό για το Athenaeum Intercontinental Athens

Στην έκδοση ενός νέου περιοδικού αποφάσισε να προχωρήσει το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens,συνεργαζόμενο με την εταιρία Insider Publications. Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας, δίγλωσση (ελληνικά / αγγλικά), τετραμηνιαία έκδοση που […]

Στην έκδοση ενός νέου περιοδικού αποφάσισε να προχωρήσει το ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental Athens,<...>συνεργαζόμενο με την εταιρία Insider Publications. Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας, δίγλωσση (ελληνικά / αγγλικά), τετραμηνιαία έκδοση που θα διατίθεται δωρεάν στους φιλοξενούμενους και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Οι εκδόσεις Insider θα αναλάβουν το περιεχόμενο και την εμπορική εκμετάλλευση του περιοδικού.

“Με την έκδοση του νέου περιοδικού του Athenaeum InterContinental Athens φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους και επισκέπτες μας σύγχρονη, ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ενημέρωση για ό,τι πρόκειται να κάνει την διαμονή τους στο ξενοδοχείο μας και την Αθήνα μοναδική” εξηγεί ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Athenaeum Intercontinental Athens, συμπληρώνοντας ότι “απευθυνθήκαμε στις εκδόσεις Insider, δεδομένης της επιτυχίας των περιοδικών τους στην πελατεία μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουν μία πραγματικά ξεχωριστή έκδοση για το Athenaeum Intercontinental Athens”.

“Το Insider Athens άλλαξε πολλά σε ότι αφορά στην αντίληψη των διεθνών επισκεπτών για την Αθήνα και στην εδώ καταναλωτική τους συμπεριφορά. Το Athenaeum Intercontinental Athens είναι βέβαια μέρος της Αθηναϊκής ζωής, αλλά
συγχρόνως, ένας ολόκληρος, ξεχωριστός κόσμος με δική του ιδιαιτερότητα. Έτσι λοιπόν προέκυψε η ανάγκη για ένα δικό του περιοδικό”
, εξηγεί ο κ. Στήβ Πανταζόπουλος, ιδιοκτήτης της Insider, ο οποίος επισήμανε ότι “το περιεχόμενο των δύο εκδόσεων θα είναι πολύ διαφορετικό με μόνο κοινό σημείο την υψηλή ποιότητα κειμένου, εικόνας και δημιουργικού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το πρώτο τεύχος αναμένεται στα τέλη Μαΐου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024