Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟ Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ‘δικτυώνεται’

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ‘δικτυώνεται’

Τον κόμβο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο διαδίκτυο εγκαινίασε εχθές ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσία του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου. Ο νέος κόμβος του ΕΟΤ […]

Τον κόμβο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στο διαδίκτυο εγκαινίασε εχθές ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσία του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ<.> κ. Ευγένιου Γιαννακόπουλου<...>.
Ο νέος κόμβος του ΕΟΤ που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.gnto.gr παρέχει πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα τουριστικών δραστηριοτήτων στα ελληνικά και γερμανικά. Στους επόμενους τρεις μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η μετάφραση και στα γερμανικά, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί και η μετάφραση σε όλες τις γλώσσες που ενδιαφέρουν τουριστικά.
Όπως δήλωσε ο κ. Βενιζέλος ο ΕΟΤ σκοπεύει να καταστήσει τον κόμβο κέντρο πληροφοριών και χρηστικό εργαλείο για τους επαγγελματίες και τους δυνητικούς τουρίστες της Ελλάδας.
Οι πληροφορίες που δίνονται από το κόμβο με την επιμέλεια της Διεύθυνσης Α’ του ΕΟΤ, χωρίζονται στις παρακάτω τρεις ενότητες: Ταξιδιωτικές και τουριστικές πληροφορίες: Πληροφορίες για την Ελλάδα, αξιοθέατα, διασκέδαση, θαλάσσιος τουρισμός, εκδρομές και περιηγήσεις, γκολφ, αθλητισμός, περίπατοι, ορειβασία, χιονοδρομία, οικολογικός τουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός, θεραπευτικός τουρισμός, συνεδριακός τουρισμός. Ξενοδοχεία, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συγκοινωνίες, τουριστικά γραφεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιάσεις σκαφών, κ.λπ.
Πληροφορίες επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, όπως στατιστικά στοιχεία τουρισμού, τουριστική νομοθεσία, ευρωπαϊκό πλαίσιο, συλλογικοί φορείς, επενδύσεις, διεθνείς εκθέσεις, κ.λπ.
Πληροφορίες για τον ΕΟΤ, τουριστική πολιτική, έργα και προγράμματα, εκπαίδευση, εκδόσεις, συνδέσεις, ειδήσεις κ.λπ.
Την κατασκευή του κόμβου έχει αναλάβει, με σύμβαση που υπέγραψε με τον ΕΟΤ και χρηματοδότηση του Β’ ΚΠΣ, το Εργαστήριο Αρχιτεκτονικής Υψηλών Επιδόσεων του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024