Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ ελληνικός τουρισμός δεν πρόκειται να μπει σε καραντίνα λόγω του ιού της άτυπης πνευμονίας

Ο ελληνικός τουρισμός δεν πρόκειται να μπει σε καραντίνα λόγω του ιού της άτυπης πνευμονίας

Παρά τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για λαθεμένους χειρισμούς στο θέμα του πιθανού κρούσματος της άτυπης πνευμονίας στη Θεσσαλονίκη…

Παρά τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για λαθεμένους χειρισμούς στο θέμα του πιθανού κρούσματος της άτυπης πνευμονίας στη Θεσσαλονίκη, ο<...> υφυπουργός Ανάπτυξης αρμόδιος για θέματα τουρισμού Δημήτρης Γεωργακόπουλος, θεωρεί την υπερβολή ευαισθησία, καλεί τον τουριστικό κόσμο να το αντιμετωπίσει θετικά και τονίζει ότι ο ελληνικός τουρισμός δεν πρόκειται να μπει σε καραντίνα.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός ανέφερε ότι “ο τουρισμός είναι ένα ευαίσθητο προϊόν και επηρεάζεται από υπερβολές, στην προκειμένη όμως περίπτωση η υπερβολή καταδεικνύει τη μεγάλη ευαισθησία που υπάρχει στη χώρα μας για τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και τη δημόσια υγεία. Αυτό δείχνει υπευθυνότητα και πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά από τον ελληνικό τουρισμό”.

“Τα σχολαστικά μέτρα που λαμβάνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας εγγυώνται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον ελληνικό τουρισμό από την άτυπη πνευμονία”, συνέχισε ο κ. Γεωργακόπουλος.

Από την άλλη μεριά η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση για πρωτοφανή προχειρότητα που καταδεικνύει έλλειμμα πολιτικής, επιφέρει πλήγμα στην οικονομία, αναστατώνει χωρίς λόγο τη χώρα και την εκθέτει διεθνώς.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του τομέα τουρισμού της ΝΔ Βουλευτής Ευβοίας Αναστάσιος Λιάσκος, με αφορμή την υπόθεση του ύποπτου κρούσματος άτυπης πνευμονίας, ανέφερε ότι “την 24ηΙουνίου, μετά από την ανακοίνωση του υπουργού Υγείας ότι εντοπίστηκε κρούσμα άτυπης πνευμονίας, συστήσαμε στη Κυβέρνηση, επειδή βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, να είναι πολύ προσεκτική ως προς τη διαχείριση της πληροφόρησης σχετικά με πιθανά κρούσματα αυτού του ιού. Όμως επαληθευτήκαμε, για άλλη μια φορά, σε ό,τι αφορά το μέτρο της επιπολαιότητας και της ανευθυνότητας της Κυβέρνησης, αφού απεδείχθη ότι το κρούσμα ήταν κρυολόγημα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024