Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι Δορυφόροι Λογαριασμοί Τουρισμού και η συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη

Οι Δορυφόροι Λογαριασμοί Τουρισμού και η συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη

Οι Δορυφόροι Λογαριασμοί Τουρισμού (Satellite Tourism Accounts) και η χρησιμότητά τους για την τουριστική ανάπτυξη είναι θέμα ειδικής ενότητας του διεθνούς συνεδρίου για τον τουρισμό που διοργανώνει το ίδρυμα Μεσογειακής […]

Οι Δορυφόροι Λογαριασμοί Τουρισμού (Satellite Tourism Accounts) και η χρησιμότητά τους για την τουριστική ανάπτυξη είναι θέμα<...> ειδικής ενότητας του διεθνούς συνεδρίου για τον τουρισμό που διοργανώνει το ίδρυμα Μεσογειακής Συνεργασίας σήμερα στις 11.00 στο ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης. Στις εργασίες του συνεδρίου θα μιλήσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Στόχος της ενότητας για τους Δορυφορικούς Λογαριασμούς Τουρισμού είναι η ενημέρωση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην κατάρτισή τους και η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων που αποφέρει η συγκεκριμένη μέθοδος. Για το θέμα αυτό θα μιλήσει ο κ. Alain Dypeiras υπεύθυνος τουρισμού του ΟΟΣΑ και καθηγητές πανεπιστημίων, ενώ εισηγήσεις για την τουριστική ανάπτυξη και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού θα κάνουν οι κ. Moustafa Demirezen, γενικός διευθυντής του Οργανισμού Κοινωνικών Τομέων και Συντονισμού Κρατικού Σχεδιασμού της Τουρκίας, ο κ. A. Eglajs, γενικός γραμματέας του υπουργείου Περιβαλλοντικής Προστασίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Λιθουανίας και ο κ. Josip Belamaric, διευθυντής του Τομέα Συντήρησης της Κροατίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024