Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠ. Ψωμιάδης: Ζητάει νέο νομοθετικό πλαίσιο για το Σέιχ Σου

Π. Ψωμιάδης: Ζητάει νέο νομοθετικό πλαίσιο για το Σέιχ Σου

Πιο κοντά στο περιαστικό δάσος Σέιχ Σου της πόλης επιθυμεί να φέρει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ο νομάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδηςκαι για το λόγο αυτό ζητάει νέο νομοθετικό πλαίσιο. Κατά […]

Πιο κοντά στο περιαστικό δάσος Σέιχ Σου της πόλης επιθυμεί να φέρει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ο νομάρχης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης<...>και για το λόγο αυτό ζητάει νέο νομοθετικό πλαίσιο. Κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας στο θερινό κλιμάκιο Κεδρινού Λόφου τόνισε ότι χρειάζονται πολλά ακόμη να γίνουν στη Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως είπε, είναι αποκομμένη και από τη θάλασσα και από το δάσος.

Το πρόβλημα των σκουπιδιών στο δάσος έθεσαν ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκόκας, και η δασάρχης, Αρχοντούλα Τσακισράκη. Ο κ. Σκόκας επανέλαβε μάλιστα την πρότασή του οι πέντε δήμοι στους οποίους ανήκουν τμήματα του Σέιχ Σου να αναλάβουν εκ περιτροπής την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Ο κ. Σκόκας διαβεβαίωσε, εξάλλου, ότι ο σχεδιασμός για την προστασία του δάσους από πυρκαγιές είναι ο καλύτερος που μπορεί να υπάρχει.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024