Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρέμβαση εισαγγελέα για οικονομικές ατασθαλίες στη Μύκονο

Παρέμβαση εισαγγελέα για οικονομικές ατασθαλίες στη Μύκονο

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες, ότι, στελέχη του δήμου Μυκόνου, κάλυπταν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού, ώστε να μην πληρώνουν φόρους. Θα διερευνηθεί, ακόμη, κατά πόσον, υπάλληλοι του δήμου […]

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν καταγγελίες, ότι, στελέχη του δήμου Μυκόνου, κάλυπταν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού, ώστε να μην πληρώνουν<...> φόρους. Θα διερευνηθεί, ακόμη, κατά πόσον, υπάλληλοι του δήμου εισέπρατταν για λογαριασμό τους, τα τέλη που κατέβαλαν επιχειρηματίες του νησιού. Ήδη η εισαγγελέας άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος τριών υπαλλήλων.

Απάτη εκατομμυρίων ανακαλύφθηκε στην Μύκονο έπειτα από την καταγγελία ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που βρέθηκε να χρωστάει στον δήμο ποσό ύψους 890.000 ευρώ για τα έτη 2002-2008, χρήματα τα οποία όμως είχε ήδη καταβάλει.

Διατάθηκε ΕΔΕ από το δήμαρχο και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα ορκωτών λογιστών τρεις υπάλληλοι του δήμου φέρεται να εισέπρατταν το τέλος παρεπιδημούντων εκδίδοντας πλαστές αποδείξεις και παρακρατούσαν τα χρήματα. Σε βάρος των υπαλλήλων ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε και σε βάρος της προϊσταμένης της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024