Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρών στην έκθεση ΙΤ&ΜΕ για τρίτη συνεχή χρονιά ο HAPCO

Παρών στην έκθεση ΙΤ&ΜΕ για τρίτη συνεχή χρονιά ο HAPCO

Το παρόν στη διεθνή τουριστική έκθεση IT&ME-Motivation Show 2006 που πραγματοποιήθηκε από 26 – 28 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο των Η.Π.Α. και αφοράστο συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό και ειδικότερα στα ταξίδια […]

Το παρόν στη διεθνή τουριστική έκθεση IT&ME-Motivation Show 2006 που πραγματοποιήθηκε από 26 – 28 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο των Η.Π.Α. και αφορά<...>στο συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό και ειδικότερα στα ταξίδια κινήτρων έδωσε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Hellenic Association Professional Congress Organizers – HAPCO. Το ανανεωμένο, ανοικτό – τύπου ‘island’ – περίπτερο του ΕΟΤ κατείχε δεσπόζουσα θέση και παρείχε άνετη πρόσβαση στους επισκέπτες και ευκολία προκειμένου να ενημερωθούν, να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους προς το ελληνικό τουριστικό προϊόν και να συνομιλήσουν με τους Έλληνες εκθέτες, μεταξύ των οποίων και ένας σημαντικός αριθμός μελών του HAPCO από ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές και επαγγελματίες οργανωτές συνεδρίων.

Μετά από αποστολή σημαντικού αριθμού προσκλήσεων από το γραφείο ΕΟΤ της Ν. Υόρκης προς αμερικάνους Τour Οperators με προγράμματα προς την Ευρώπη γενικότερα και την Ελλάδα ειδικότερα, υπήρξε θετική ανταπόκριση επισκεπτών για άντληση χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν στα επαγγελματικά ταξίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον τους για κρουαζιέρες προς Ελληνικούς προορισμούς, καθώς και ταξίδια αναψυχής προς όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, παρουσιάζει αυξητικές τάσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο HAPCO εκπροσωπήθηκε από τη Γενική Διευθύντρια, κυρία Λύντια Μαστρονικολή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024