Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠερισσότερες επιχειρήσεις στο Πρόγραμμα ενίσχυσης ΜΜΕ μεταποίησης και τουρισμού

Περισσότερες επιχειρήσεις στο Πρόγραμμα ενίσχυσης ΜΜΕ μεταποίησης και τουρισμού

Πρόσβαση στο πρόγραμμα ενίσχυσης ΜΜΕ μεταποίησης και τουρισμού του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας αποκτούν περισσότεροι επιχειρηματίες, καθώς στον τρίτο κύκλοτης προκήρυξης, που `κλείνει` στις 15 Ιουνίου, θα γίνονται δεκτές και αιτήσεις […]

Πρόσβαση στο πρόγραμμα ενίσχυσης ΜΜΕ μεταποίησης και τουρισμού του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας αποκτούν περισσότεροι επιχειρηματίες, καθώς στον τρίτο κύκλο<...>της προκήρυξης, που `κλείνει` στις 15 Ιουνίου, θα γίνονται δεκτές και αιτήσεις επιχειρήσεων με λιγότερους εργαζομένους και μικρότερο τζίρο.

Συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν πλέον οι επιχειρηματίες που απασχολούν 0 – 50 εργαζόμενους, έναντι 8 – 50 στους προγενέστερους κύκλους, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), κ. Σωτήρης Μαγόπουλος, μιλώντας προχτές, Τετάρτη, 5 Απριλίου 2006, σε ειδική εκδήλωση για το πρόγραμμα, παρουσία του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χρήστου Φώλια.

Ωστόσο, περαιτέρω βελτίωση απαιτείται, κατά τον ίδιο, στο κριτήριο του τζίρου, αφού αν και ήδη μειώθηκε το κατώτερο όριο τζίρου για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, απαιτείται η περαιτέρω μείωση του. Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Μαγόπουλο, θα υπάρχει δυνατότητα μεγαλύτερης συμμετοχής και απορροφητικότητας του προγράμματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/06/2024
20/06/2024
19/06/2024
18/06/2024
17/06/2024
14/06/2024