Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠολλά τα προβλήματα με τις αποσκευές των επιβατών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Πολλά τα προβλήματα με τις αποσκευές των επιβατών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Χάος εξακολουθεί να επικρατεί στην αίθουσα αφίξεων εξωτερικού του αεροδρομίου Ηρακλείου `Νίκος Καζαντζάκης`, καθώς οι επιβάτεςπου προσγειώνονται στο αεροδρόμιο αναγκάζονται να περιμένουν αρκετή ώρα για να παραλάβουν τις αποσκευές τους, […]

Χάος εξακολουθεί να επικρατεί στην αίθουσα αφίξεων εξωτερικού του αεροδρομίου Ηρακλείου `Νίκος Καζαντζάκης`, καθώς οι επιβάτες<...>που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο αναγκάζονται να περιμένουν αρκετή ώρα για να παραλάβουν τις αποσκευές τους, ενώ μερικές φορές, όπως αναφέρει και ο αερολιμενάρχης, κ. Σφακιανάκης “όχι σπάνια οι υπάλληλοι που κάνουν τον διαχωρισμό των αποσκευών για να τις διοχετεύσουν σε συγκεκριμένα λουριά, και να τις παραλάβουν οι τουρίστες, στέλνουν τις βαλίτσες σε λάθος λουρί και οι τουρίστες αναγκαστικά τις ψάχνουν”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η τοπική εφημερίδα `Πατρίς`, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο χρόνος αναμονής για την παραλαβή των αποσκευών είναι μεγαλύτερος από τη διάρκεια του ταξιδιού των επιβατών.

Σχετικά, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων, κ. Μανόλης Παπακαλιάτης, ανέφερε ότι “είναι γνωστό ότι στην αίθουσα αφίξεων εξωτερικού του αεροδρομίου γίνεται χαμός”, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι “είναι πολύ προβληματική η εξυπηρέτηση των επιβατών όταν έχουμε ταυτόχρονα άφιξη για παράδειγμα 9 αεροπλάνων με μερικές εκατοντάδες τουρίστες”. Ακόμα, πρόσθεσε ότι ο χώρος είναι μικρός και βλέπεις τους τουρίστες να γυρίζουν γύρω – γύρω με τα καρότσια να ψάχνουν τις βαλίτσες τους χωρίς ενημέρωση από τις οθόνες”.

Από την άλλη, όπως τονίζουν, οι τουριστικοί πράκτορες της περιοχής μέχρι να υλοποιηθούν οι εξαγγελίες για την δημιουργία νέου αεροδρομίου, πρέπει να βελτιωθούν οι υποδομές και να συνεχιστεί το έργο της επέκτασης κάτι που θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024