Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροσφορές για το πρωτοκαλόκαιρο στην ελληνική ύπαιθρο
Αγροτουριστική Α.Ε.

Προσφορές για το πρωτοκαλόκαιρο στην ελληνική ύπαιθρο

Από τις αρχές Μαΐου μέχρι τα τέλη Ιουνίου (Πρωτοκαλόκαιρο) η Ελληνική ύπαιθρος βρίσκεται στα καλύτερά της και είναι ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να τη γνωρίσουν όπως σε καμιά άλλη εποχή […]

Από τις αρχές Μαΐου μέχρι τα τέλη Ιουνίου (Πρωτοκαλόκαιρο) η Ελληνική ύπαιθρος βρίσκεται στα καλύτερά της και είναι ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να τη γνωρίσουν όπως σε καμιά άλλη εποχή του χρόνου. Η φύση οργιάζει, οι πόλεις<...>και τα χωριά ζουν ακόμη στους αυθεντικούς ρυθμούς της υπαίθρου ενώ ποικίλες αγροτουριστικές ή άλλες δραστηριότητες αποτελούν σημαντικό κίνητρο για τους επισκέπτες, όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η Αγροτουριστική Α.Ε. Μάλιστα, διάφοροι φορείς σε όλη την Ελλάδα αναλαμβάνουν πλούσιες πρωτοβουλίες αυτήν την εποχή.

Τα Αναστενάρια στη Βόρεια Ελλάδα, οι γιορτές του κερασιού στην Αρκαδία, τη Μαγνησία, τα Γρεβενά, την Πέλλα, οι γιορτές της φράουλας, η γιορτή του Κλείδωνα, τα παραδοσιακά πανηγύρια της Αγίας Ειρήνης, των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, του Αγίου Πνεύματος, του Αη Γιάννη, των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ειδικές εκδηλώσεις για γνωριμία με την ανοιξιάτικη Ελληνική φύση όπως ορεινή ποδηλασία ή ορειβασία, αποτελούν μερικές από τις δραστηριότητες που μπορεί να γνωρίσει ο επισκέπτης.
Παράλληλα, τα καταλύματα εφαρμόζουν για τη συγκεκριμένη περίοδο ειδικές τιμές – προσφορές και αναλαμβάνουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το www.agrotravel.gr, σε συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς και τα καταλύματα σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει το Πανόραμα του Πρωτοκαλόκαιρου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις προσφορές των καταλυμάτων, αλλά και φωτογραφίες τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024