Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε αναζήτηση λύσης για την Ολυμπιακή
Συνάντηση Καραμανλή-Χατζηδάκη

Σε αναζήτηση λύσης για την Ολυμπιακή

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, είχε χτες το πρωί ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, προκειμένου να τον ενημερώσει για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Στην ατζέντα της συζήτησης, υπήρχαν θέματα σχετικά με τις Αστικές Συγκοινωνίες, την Ολυμπιακή…

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κώστα Καραμανλή, είχε χτες το πρωί ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, προκειμένου να τον ενημερώσει για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων<...>του. Στην ατζέντα της συζήτησης, υπήρχαν θέματα σχετικά με τις Αστικές Συγκοινωνίες, την Ολυμπιακή, αλλά και τον ΟΣΕ.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας για το θέμα της Ολυμπιακής στους δημοσιογράφους, τόνισε πως βρισκόμαστε σε διάλογο με τις Βρυξέλλες, τόσο σε πολιτικό, όσο και τεχνικό επίπεδο. “Η βούλησή μας είναι να βρεθεί λύση” είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως “στείλαμε τις απαντήσεις μας στις Βρυξέλλες, σε σχέση με τις διαιτησίες και τώρα περιμένουμε την αντίδραση των Βρυξελλών”.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο υπουργός Μεταφορών δεν αρνήθηκε ότι η Ολυμπιακή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αλλά όπως είπε στον τομέα της ασφάλειας καταβάλλεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και είναι λάθος να δημιουργείται κλίμα πανικού, υπό την έννοια ότι η Ολυμπιακή Αεροπορία, διαχρονικά, έχει υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Το θέμα της ασφάλειας επεσήμανε αποτελεί θέμα απόλυτης προτεραιότητας και για το Υπουργείο και για το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Ερωτώμενος τέλος από δημοσιογράφο για τις μισθώσεις αεροσκαφών και κατά πόσο ελέγχονται οι διαδικασίες αυτές ο κ. Χατζηδάκης αρκέστηκε στην ανακοίνωση της εταιρίας, αρνούμενος να απαντήσει στην παρούσα φάση σε οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024