Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛαμπρή εκδήλωση της Qatar Airways για τους VIP frequent flyers της

Λαμπρή εκδήλωση της Qatar Airways για τους VIP frequent flyers της

Δείπνο προς τιμή των VIP μελών του Privilege Club και των πιο πιστών της frequent flyers, παράθεσε πριν λίγες μέρες η πεντάστερη Qatar Airways (Ελλάδας) στο εστιατόριο Baraonda. Οι καλεσμένοι […]

Δείπνο προς τιμή των VIP μελών του Privilege Club και των πιο πιστών της frequent flyers, παράθεσε πριν λίγες μέρες η πεντάστερη Qatar Airways (Ελλάδας) στο εστιατόριο Baraonda. Οι καλεσμένοι – στελέχη πολυεθνικών εταιριών<...>και αξιόλογοι συνεργάτες με επιχειρηματική δραστηριότητα στο Κατάρ (νέο διεθνές αεροδρόμιο, νοσοκομεία), την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Κίνας – αφέθηκαν στα χέρια των chef του Baraonda για να οδηγηθούν σε ένα αξέχαστο απολαυστικό ταξίδι γεύσεων.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο πρέσβης της Ελλάδας στο Κατάρ, αξιότιμος κος Γιώργος Παϊζης, ο οποίος είναι επίσης μέλος του Privilege Club.

Η βραδιά έκλεισε με ένα ξεχωριστό δώρο έκπληξη για τους καλεσμένους της Qatar Airways, ένα συναρπαστικό διήμερο test drive με τη Νέα BMW Σειρά 5 ή με το μοντέλο της αρεσκείας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Pirvilege Club, το πρόγραμμα των frequent flyers της Qatar Airways, απονεμήθηκαν φέτος 8 βραβεία Freddie Awards (διεθνής θεσμός για τη βράβευση των καλύτερων προγραμμάτων frequent flyer) μεταξύ των οποίων και το Βραβείο του Καλύτερου Προγράμματος της Χρονιάς για την περιοχή της Ευρώπης-Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το Privilege Club θεωρείται ως ένα από τα πιο γενναιόδωρα προγράμματα διεθνώς, καθώς μεταξύ άλλων προσφέρει στους κατόχους των υψηλότερων βαθμίδων / καρτών του προγράμματος τη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς επιπλέον βάρους αποσκευών, ενώ ο απαιτούμενος αριθμός των πτητικών μιλίων για την εξασφάλιση δωρεάν εισιτηρίων είναι αρκετά μικρότερος από τον αντίστοιχο των ανταγωνιστριών εταιριών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024