Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε κίνδυνο η νέα τουριστική περίοδος για την Κρήτη

Σε κίνδυνο η νέα τουριστική περίοδος για την Κρήτη

Θορυβημένη από το ενδεχόμενο εμπλοκής της Σούδας σε τυχόν επιχειρήσεις Αμερικανών κατά του Ιράν, γεγονός που θα έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσειςστην τουριστική εικόνα της Κρήτης, εμφανίζεται σε επιστολή της προς […]

Θορυβημένη από το ενδεχόμενο εμπλοκής της Σούδας σε τυχόν επιχειρήσεις Αμερικανών κατά του Ιράν, γεγονός που θα έχει άμεσες αρνητικές επιπτώσεις<...>στην τουριστική εικόνα της Κρήτης, εμφανίζεται σε επιστολή της προς τους υπουργούς Εθνικής `Αμυνας, κ. Βαγγέλη Μεΐμαράκη και Τουρισμού, κ. Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, η Ομοσπονδία Ξενοδόχων του Νομού Χανίων.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της η Ομοσπονδία αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

“Η Ομοσπονδία μας με πολλή περίσκεψη και ανησυχία παρακολουθεί τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες και αφορούν τη Σούδα και τις εκεί εγκαταστάσεις διευκόλυνσης των Συμμάχων, λόγω των εν` εξελίξει γεγονότων στον Περσικό Κόλπο.

Όπως γνωρίζετε αυτές οι δηλώσεις δημιουργούν έντονη ανησυχία των ξένων που επιθυμούν να επισκεφτούν την Κρήτη και ήδη έχουμε τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα.

Πολύ καλά γνωρίζετε κατά μεγάλο ποσοστό το εισόδημα του νομού Χανίων εξαρτάται από τον Τουρισμό και αυτές οι εξελίξεις αν προστεθούν στο ήδη κακό κλίμα λόγω της νόσου των πουλερικών κλπ, δημιουργούν πολύ κακές συνθήκες για να είναι ο νομός Χανίων και η Δυτική Κρήτη ελκυστική στους ξένους επισκέπτες.

Επειδή γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για την Κρήτη και τον Τουρισμό, γενικότερα, παρακαλούμε να δώσετε εντολή στις υπηρεσίες σας και όσους σας εκπροσωπούν και δίδουν πληροφορίες προς τα Μ.Μ.Ε., να είναι περισσότερο φειδωλοί σε δηλώσεις για αποφυγή ζημιάς στον τόπο μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024