Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητα του τουρισμού

ΣΕΤΕ: Συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητα του τουρισμού

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO), την Ολυμπιακή Αεροπορία και την Περιφέρεια Αττικής, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα τη ‘Συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού […]

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ<.>), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (WTO<.>), την<...> Ολυμπιακή Αεροπορία και την Περιφέρεια Αττικής, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα τη 'Συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στον Τουρισμό'. Το σεμινάριο αυτό υλοποιείται σε συνέχεια των εκπαιδευτικών ταξιδιών που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές σε χώρες του εξωτερικού, διευρύνοντας τις προσπάθειες του ΣΕΤΕ για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού μέσα από την καλή συνεργασία μεταξύ των τουριστικών επιχειρήσεων και των φορέων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου: Θα γίνει προσπάθεια οριοθέτησης ενός επίκαιρου πλαισίου σχέσεων μεταξύ Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.
Θα αναλυθούν οι σύγχρονες αρχές λειτουργίας των συνεργιών κύρια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Θα συζητηθούν μια σειρά καυτών θεμάτων, όπως ασφάλεια και υγιεινή.
Θα εξεταστούν θέματα σε καίριους τομείς της τουριστικής προσφοράς, όπως η ανάπτυξη τουριστικών προϊόντων και η ποιότητα και τέλος
Θα παρουσιαστεί μια πρακτική μελέτη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα: κρουαζιέρες και τουριστικό μάνατζμεντ.
Στόχος του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες τη θεωρητική και πρακτική αντίληψη της φιλοσοφίας της συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στον τουρισμό και να εξεταστούν ενδιαφέροντα case studies. Απευθύνεται σε εκπροσώπους του δημοσίου τομέα (τοπικές αυτοδιοικήσεις, περιφέρειες, εθνικές διοικήσεις τουρισμού κ.α.) και ιδιωτικού τομέα (επιχειρηματίες, επενδυτές κα).

Το Σεμινάριο συνδέεται με την μελέτη του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του WTO: "Συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα: Βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα του Τουρισμού", η οποία εκδόθηκε και στα ελληνικά με την πρωτοβουλία του ΣΕΤΕ και θα διανεμηθεί στους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2001. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από διακεκριμένους ομιλητές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και χώρες όπως η Ισπανία, η Αυστρία, η Αγγλία και ο Καναδάς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024