Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτα ύψη οι πληρότητες αεροσκαφών και πλοίων από Ρόδο για Αθήνα και Πειραιά

Στα ύψη οι πληρότητες αεροσκαφών και πλοίων από Ρόδο για Αθήνα και Πειραιά

Πανικός για ένα μαγικό χαρτάκι, και ειδικότερα για ένα εισιτήριο επιστροφής, επικρατεί στις χώρους του αεροδρομίου και του λιμανιού της Ρόδου, καθώςπλοία και αεροσκάφη εγκαταλείπουν το νησί για την Αθήνα […]

Πανικός για ένα μαγικό χαρτάκι, και ειδικότερα για ένα εισιτήριο επιστροφής, επικρατεί στις χώρους του αεροδρομίου και του λιμανιού της Ρόδου, καθώς<...>πλοία και αεροσκάφη εγκαταλείπουν το νησί για την Αθήνα και τον Πειραιά, με τις πληρότητες τους στα ύψη.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα για το διάστημα από 1η Αυγούστου μέχρι και 26 Αυγούστου δεν υπάρχει “ούτε θέση σε κατάστρωμα” για όσους θέλουν να επιστρέψουν αυτές τις μέρες και δεν έχουν κάνει κάποια κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές, λόγω της αυξημένης ζήτησης, που αναμένεται να κορυφωθεί περαιτέρω εντός των επόμενων ημερών, εξετάζουν την περίπτωση δρομολόγησης μεγαλύτερου αεροσκάφους στα δρομολόγια Ρόδου – Αθήνας, ενώ οι ακτοπλοϊκές συνδέσεις του νησιού αναμένονται να βελτιωθούν από τη δρομολόγηση του πλοίου `Διαγόρας` στις 12 Αυγούστου.
Ωστόσο, όπως εκτιμούν οι αρχές του νησιού, η κατάσταση αναμένεται να ομαλοποιηθεί μετά τις 12 Αυγούστου, με την προϋπόθεση πάντα ότι όλα θα εξελιχθούν καλά, βάσει τόσο των καιρικών συνθηκών, όσο και των προγραμματισμένων ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024