Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη Μόσχα ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης για την τουριστική προβολή της πόλης

Στη Μόσχα ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης για την τουριστική προβολή της πόλης

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης βρίσκεται από την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2005, στη Μόσχα, έπειτα από πρόσκληση της κυβέρνησης της Μόσχας, στο πλαίσιο έκθεσης τουριστικής προβολής των περιφερειών της […]

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης βρίσκεται από την Τετάρτη, 11 Μαΐου 2005, στη Μόσχα, έπειτα από πρόσκληση<...> της κυβέρνησης της Μόσχας, στο πλαίσιο έκθεσης τουριστικής προβολής των περιφερειών της Ελλάδας.

Η έκθεση εγκαινιάζεται σήμερα στις 12:00 από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτριο Αβραμόπουλο, και τον Κυβερνήτη Μόσχας Γ. Λουζκόβ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Ψωμιάδης θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών και συναντήσεων με στόχο την τουριστική προβολή του νομού και την προώθηση της τουριστικής αγοράς της Θεσσαλονίκης. Συναντήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν με την Κρατική Επιτροπή Αθλητισμού και Τουρισμού της Ρωσίας, με την Επιτροπή Τουρισμού της κυβέρνησης της Μόσχας, με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Μόσχας και τον ταξιδιωτικό οργανισμό Intourist.

Παράλληλα – όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση- ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με την ελληνική ομογένεια. Ειδικότερα, ο νομάρχης θα επισκεφθεί και θα έχει συναντήσεις εργασίας, με τον ελληνικής καταγωγής Υφυπουργό Γεωργίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαδίμηρο Κάϊσεβ, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων της Ρωσίας, βουλευτή της Κρατικής Δούμα κ. Ιβάν Σαββίδη. Ο νομάρχης θα επισκεφθεί επίσης το Σύλλογο Ελλήνων Μόσχας, το πιλοτικό σχολείο διδασκαλίας ελληνικής γλώσσας Ν551, του Κέντρου Μαύρης Θάλασσας της Νομαρχίας καθώς και την έδρα νεοελληνικών σπουδών του Πανεπιστημίου Λομονόσωβ της Μόσχας.

Την αποστολή της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης, κατά την παραμονή της στη Μόσχα, θα συνοδεύει ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Μόσχα Δημήτριος Παρασκευόπουλος καθώς και ο Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, Αλέξανδρος Ποβρίσκιν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024