Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Βρετανία στοχεύει ο δήμος Μαλίων

Στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Βρετανία στοχεύει ο δήμος Μαλίων

Στην αγορά της Βρετανίας έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του ο δήμος Μαλίων για την ενίσχυση του τουριστικούς ρεύματος προς την περιοχή του.Για αυτό το λόγο μάλιστα ο δήμαρχος, κ. Κώστας […]

Στην αγορά της Βρετανίας έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του ο δήμος Μαλίων για την ενίσχυση του τουριστικούς ρεύματος προς την περιοχή του.<...>Για αυτό το λόγο μάλιστα ο δήμαρχος, κ. Κώστας Λαγουδάκης, είχε ταξιδέψει προ ημερών στην Βρετανία, προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις και συζητήσεις με κορυφαία ταξιδιωτικά γραφεία, όπως Thomas Cook, Thomson, TUI, κ.α..

Ο δήμαρχος συνοδευόμενος με τον αντιδήμαρχο κ. Αναστασάκη, και στελέχη του υπό ίδρυση τοπικού φορέα ξενοδόχων, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, έμειναν για περισσότερο από ένα εικοσαήμερο στην Βρετανία, όπου μιλώντας με εκπροσώπους γραφείων κατέληξαν όλοι στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ενισχυθούν τα προσφερόμενα πακέτα διακοπών για τα Μάλια.

Η συνεργασία είναι μονόδρομος για το επιθυμητό αποτέλεσμα συμφώνησαν και οι δύο πλευρές, που έδωσαν τα χέρια για να ανοίξει ένας μόνιμος διάλογος, για να ενισχυθεί ο ποιοτικός τουρισμός στην ευρύτερη περιοχή, που όπως όλοι συμφώνησαν συνδέεται άρρηκτα με την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών.

Σχολιάζοντας το ταξίδι του στη Βρετανία ο δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά “εμείς εκτός από την αύξηση των τουριστικών πακέτων ζητήσαμε και ποιοτικό τουρισμό, τον οποίο έχουμε τη δυνατότητα να τον διαχειριστούμε άριστα, όχι μόνο επειδή διαθέτουμε ένα εκπληκτικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, αλλά και γιατί έχουμε όλη την απαιτούμενη υποδομή που είναι αναγκαία”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024