Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Ημαθία πέρασε τις γιορτινές μέρες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Στην Ημαθία πέρασε τις γιορτινές μέρες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Στον Νομό Ημαθίας βρέθηκε την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μαζί με την οικογένεια του και στενούς φίλους, αποδεχόμενος τελικά την πρόσκληση, που […]

Στον Νομό Ημαθίας βρέθηκε την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης<...>, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος μαζί με την οικογένεια του και στενούς φίλους, αποδεχόμενος τελικά την πρόσκληση, που του είχε απευθύνει ο Βουλευτής, κ. Ηλίας Φωτιάδης. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους εκλεκτούς φίλους του υπουργού ήταν και ο Γενικός Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, Πρέσβης κ. Διονύσης Κοδέλας.

Ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος έχει άριστες προσωπικές σχέσεις και πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Φωτιάδη στον Τομέα Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ιδιαίτερα για τα Τουριστικά θέματα, είχε τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Νομό Ημαθίας, να γνωρίσει τις φυσικές ομορφιές του αλλά και να επισκεφθεί μαζί με τον κ. Φωτιάδη τα κομβικά σημεία της πολιτιστικής και αρχαιολογικής κληρονομιάς της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Ημερησία`, ο κ. Αβραμόπουλος περιηγήθηκε στο Αλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα, επισκέφθηκε την Σχολή του Αριστοτέλη στα όρια του Δήμου Νάουσας και Ανθεμίων, γνώρισε τα σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της Βέροιας, τις βυζαντινές εκκλησίες καθώς και το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, και ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον πλούτο της ιστορικής παρακαταθήκης του Νομού Ημαθίας.

Ακόμα, σε δείπνο που του παρέθεσε ο Βουλευτής κ. Ηλίας Φωτιάδης, παρουσία και του Νομάρχη κ. Γιάννη Σπάρτση, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τα χρόνια προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο Τομέας του Τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και να συζητήσει προτάσεις για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη και αξιοποίηση του.

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος υποσχέθηκε στον Βουλευτή και στο Νομάρχη της περιοχής ότι “θα επισκεφθεί και πάλι τον Νομό έως τα τέλη Φεβρουαρίου, μέσα στα πλαίσια ειδικής διημερίδας, που πρόκειται να διοργανωθεί για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού”, ενώ τόνισε παράλληλα ότι “το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης πρόκειται να καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου η τεράστια φυσική, πολιτισμική και αρχαιολογική κληρονομιά του Νομού Ημαθίας να αξιοποιηθεί συστηματικά με στόχο την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024