Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή της Νομαρχίας Ηρακλείου σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις το 2005

Συμμετοχή της Νομαρχίας Ηρακλείου σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις το 2005

Στα πλαίσια συνεδρίασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, και το πρόγραμμα συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, αλλά και των υπόλοιπων Νομαρχιών […]

Στα πλαίσια συνεδρίασης της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, και<...> το πρόγραμμα συμμετοχής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, αλλά και των υπόλοιπων Νομαρχιών της Κρήτης, στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις για το 2005.

Ειδικότερα, έγινε ενημέρωση των μελών, σχετικά με τη συμμετοχή της Κρήτης στις τουριστικές εκθέσεις της Βαρσοβίας, του Λονδίνου, της Βιέννης και τονίστηκε το γεγονός της μεγάλης επισκεψιμότητας των περιπτέρων της Κρήτης και του ενδιαφέροντος των επισκεπτών.

Έτσι, η Κρήτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Πατρίς`, θα συμμετέχει σε 23 τουριστικές εκθέσεις και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου θα έχει την εποπτεία, άρα και την ευθύνη, σε οχτώ από αυτές (Βιέννη, Μιλάνο, Μόναχο, Βερολίνο, Παρίσι, Βουδαπέστη, Μόσχα και Τουριστικό Πανόραμα – Πειραιάς).
Ακόμα, στη συνεδρίαση συζητήθηκε, χωρίς να ληφθεί απόφαση, το ενδεχόμενο αποδοχής πρότασης, για τη συμμετοχή της Νομαρχίας Ηρακλείου, σε συνεργασία και με άλλους τουριστικούς φορείς, σε πρόγραμμα 5μηνης τουριστικής διαφημιστικής καμπάνιας, σε οχτώ πόλεις της Γερμανίας, με επίκεντρο του ενδιαφέροντος την προβολή σε σιδηροδρομικούς σταθμούς – αεροδρόμια. Η συγκεκριμένη πρόταση αντιμετωπίστηκε από το σύνολο των μελών θετικά, αλλά οριστική απόφαση θα ληφθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα εξέτασης του θέματος.

Όσον αφορά στην επίθεση, που δέχθηκαν πρόσφατα οι επαγγελματίες ξεναγοί, με την αναγραφή συνθημάτων υβριστικού περιεχομένου σε σημεία της Εθνικής οδού από άγνωστους δράστες, η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής της Νομαρχίας την καταδίκασε ομόφωνα και επαναβεβαίωσε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση, που τρέφει στους Έλληνες διπλωματούχους ξεναγούς, στο έργο το οποίο επιτελούν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ευχαριστώντας τους παράλληλα ιδιαιτέρως για τη βοήθεια, την οποία προσφέρουν, στη στελέχωση των εκθεσιακών περιπτέρων.

Τέλος, ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Μιχάλης Παπαγιαννάκης, στα πλαίσια της συνεδρίασης, ενημέρωσε τα μέλη για το πολύ καλό κλίμα, που έχει διαμορφωθεί στη συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων επιτροπών των λοιπών Νομαρχιών της Κρήτης, και επεσήμανε τη σημασία του επιτεύγματος, που έχουν επιτύχει, η Κρήτη να εμφανίζεται στις τουριστικές αγορές, ως ενιαίος προορισμός, με κοινά έντυπα – κοινό λογότυπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024