Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση Α. Σπηλιωτόπουλου με μέλη της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής ΝΔ για θέματα τουρισμού
Σκέψεις σχετικά με τον τουρισμό

Συνάντηση Α. Σπηλιωτόπουλου με μέλη της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής ΝΔ για θέματα τουρισμού

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος είχε χθες συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδια για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, αποτελούμενη από τους βουλευτές κ.κ. […]

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος είχε χθες συνάντηση<...> εργασίας με αντιπροσωπεία της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδια για θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης, αποτελούμενη από τους βουλευτές κ.κ. Αναστάσιο Καραμάριο και Γιώργο Κοντογιάννη.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής της Ν.Δ. εξέθεσαν προς τον υπουργό σκέψεις σχετικά με τον τουρισμό (εσωτερικός τουρισμός, διεύρυνση συνεργασίας με συναρμόδια υπουργεία, διαδικασίες έκδοσης βίζας, τέλος παρεπιδημούντων, αξιοποίηση περιοχών αυξημένου φυσικού κάλλους στην ελληνική περιφέρεια κ.ά.).

Από την πλευρά του, ο κ. Σπηλιωτόπουλος ενημέρωσε αναλυτικά τα μέλη της Επιτροπής σχετικά με την στρατηγική και τις πολιτικές που χαράσσει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για τη διατήρηση των δυνάμεων του ελληνικού τουρισμού και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος για την επόμενη τουριστική περίοδο, σημειώνοντας παράλληλα τις δράσεις οι οποίες έχουν δρομολογηθεί αλλά και προγραμματιστεί από την ηγεσία του Υπουργείου, προκειμένου να περιοριστεί στο ελάχιστο οποιαδήποτε, ενδεχόμενη πίεση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος λόγω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024