Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση εκπροσώπων της ΠΟΕΤ με τον υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Συνάντηση εκπροσώπων της ΠΟΕΤ με τον υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης

Εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ) συναντήθηκαν την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2005, με τον υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιο Λιάσκο, προκειμένου να του θέσουν τα προβλήματα…

Εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ) συναντήθηκαν την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2005, με<...> τον υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιο Λιάσκο, προκειμένου να του θέσουν τα προβλήματα και της ανησυχίες τους σχετικά με το μέλλον της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Η συζήτηση υπήρξε εποικοδομητική και έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ τα θέματα που έθεσε η ΠΟΕΤ, μέσω των εκπροσώπων της, στον υφυπουργό, ήταν τα ακόλουθα:

  1. Η ανάγκη επιτάχυνσης της διαφημιστικής προβολής της Ελλάδας, σε όλες τις χώρες του κόσμου.
  2. Το άνοιγμα των νέων σταδίων ΟΑΚΑ κ.λ.π., ύστερα από την προβολή τους παγκοσμίως με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων, προσθέτοντας έτσι νέες εκδρομές και επιπλέον ημέρες παραμονής των ξένων επισκεπτών.
  3. Η ανάγκη ενίσχυσης των τουριστικών γραφείων, που δυστυχώς αποκλείστηκαν από τον νέο Αναπτυξιακό νόμο.
  4. Η καθυστέρηση της καταβολής της επιδότησης των τουριστικών λεωφορείων, θέμα για το οποίο ο κ. υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα παρέμβει άμεσα στους αρμόδιους υπουργούς και υπηρεσίες.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024