Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Βαληνάκη με τους νομάρχες Αιγαίου για το ζήτημα χορήγησης βίζας στους Τούρκους τουρίστες

Συνάντηση Βαληνάκη με τους νομάρχες Αιγαίου για το ζήτημα χορήγησης βίζας στους Τούρκους τουρίστες

Συνάντηση με τους νομάρχες των νομών του Αιγαίου θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Βαληνάκης στις 9 Νοεμβρίου, μετά την πρόσφατη κοινή τους επιστολή, στην οποία έθεταν το θέμα […]

Συνάντηση με τους νομάρχες των νομών του Αιγαίου θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης Βαληνάκης στις<...> 9 Νοεμβρίου, μετά την πρόσφατη κοινή τους επιστολή, στην οποία έθεταν το θέμα της χορήγησης βίζας, με δεδομένες “τις δυσκολίες που συναντούν οι Τούρκοι κατά τη διαδικασία έλευσής τους στη χώρα μας”, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Είναι πιθανό, μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της `Ροδιακής`, να υπάρξουν για το θέμα αυτό θετικές εξελίξεις, δεδομένου ότι ο κ. Βαληνάκης το εξετάζει ιδιαίτερα σοβαρά, έχοντας κατανοήσει τα οφέλη που θα υπάρξουν στην τουριστική κίνηση των νησιών του Αιγαίου, από την απλοποίηση των διαδικασιών. Κατά τη συνάντηση αυτή αναμένεται να εκφραστούν οι απόψεις του κ. Βαληνάκη επί του θέματος, με την ελπίδα, όπως τονίζει ο νομάρχης Δωδεκανήσου κ. Μαχαιρίδης, “να εξασφαλιστεί η δυνατότητα οργάνωσης σαρανταοκτάωρων επισκέψεων Τούρκων πολιτών στα νησιά μας χωρίς την αναγκαιότητα έκδοσης βίζας.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα αυτό, που τέθηκε ρητά στην κοινή επιστολή των νομαρχών προς τον υφυπουργό Εξωτερικών, απηχούσε παράλληλα και την επιθυμία όλου του εμπορικού κόσμου της περιοχής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024