Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι και διπλωματούχοι μηχανικοί του ΕΟΤ
Σύλλογοι Υπαλλήλων και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι υπάλληλοι και διπλωματούχοι μηχανικοί του ΕΟΤ

Κατά τη διάρκεια της χθεσινή στάσης εργασίας, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Υπαλλήλων και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ εκλήθησαν από τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Ν. Κανελλόπουλο, ο οποίος δήλωσε, μεταφέροντας […]

Κατά τη διάρκεια της χθεσινή στάσης εργασίας, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Υπαλλήλων και Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ εκλήθησαν<...> από τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Ν. Κανελλόπουλο, ο οποίος δήλωσε, μεταφέροντας τη διαβεβαίωση του υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνου, ότι “προς το παρόν ,δεν έχει να προσθέσει κάτι για τον ΕΟΤ, μετά την τελευταία συνάντηση (5-10-2010) που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων”.

Τα Δ.Σ. των συλλόγων συνεχίζουν το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και εμμένουν στην αρχική τους απόφαση για συνάντηση με τον υπουργό.

Επιπλέον μετά την παρέμβαση της Δ/νσης Διοικητικού, αλλάζει η ώρα των στάσεων εργασίας και γίνεται από 12:00 με τη λήξη του ωραρίου. Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα του Δ.Σ. των Διπλωματούχων Μηχανικών και κατά πλειοψηφία για το Δ.Σ. υπαλλήλων ΕΟΤ (απεχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ και ΔΑΣ πριν την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024