Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνομιλίες Ελλάδας – Γερμανίας για θέματα τουριστικής ανάπτυξης

Συνομιλίες Ελλάδας – Γερμανίας για θέματα τουριστικής ανάπτυξης

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποιεί από χθες Τρίτη 29 Ιουνίου 2004 επίσκεψη στο Βερολίνο, ύστερα από πρόσκληση της Γερμανικής Κυβέρνησης και του Κυβερνήτη-Δημάρχου της πόλης του Βερολίνου…

Ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος πραγματοποιεί από χθες Τρίτη<...> 29 Ιουνίου 2004 επίσκεψη στο Βερολίνο, ύστερα από πρόσκληση της Γερμανικής Κυβέρνησης και του Κυβερνήτη-Δημάρχου της πόλης του Βερολίνου, προκειμένου να παρακολουθήσει της εκδηλώσεις Aφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Γερμανία που ολοκληρώνεται σήμερα ο κ. Αβραμόπουλος έχει διμερείς συναντήσεις με τον Υπουργό Εσωτερικών της Γερμανικής Κυβέρνησης κ. Schilly και τον Κυβερνήτη-Δήμαρχο του Βερολίνου κ. Wowereit, με αντικείμενο θέματα τουριστικής συνεργασίας.

Χθες το απόγευμα ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης παρακολούθησε μουσική εκδήλωση στο Μουσείο Μουσικών Οργάνων της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και διοργάνωσε η Ελληνική Πρεσβεία στο πλαίσιο των εορτασμών άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας της επίσκεψης του ο κ. Αβραμόπουλος παρεχώρησε συνέντευξη τύπου στους τουριστικούς – οικονομικούς συντάκτες των Γερμανικών μέσων ενημέρωσης, στους οποίους παρουσίασε τους βασικούς άξονες της τουριστικής πολιτικής της Κυβέρνησης, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Επίσης ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης παρεχώρησε συνεντεύξεις στις εφημερίδες Die welt, Der tagesspiegel και στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD και στο ραδιοφωνικό δίκτυο ARD.

Η επίσημη τελετή άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Βερολίνο θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στην Πύλη του Βραδεμβούργου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024