Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤην ενιαία εικόνα της Κρήτης προωθούν στην Κολωνία Περιφέρεια και Επιμελητήρια

Την ενιαία εικόνα της Κρήτης προωθούν στην Κολωνία Περιφέρεια και Επιμελητήρια

Το παρόν στην Έκθεση Τουρισμού `Αnuga` της Κολωνίας (Οκτώβριος 2005) θα δώσει και η Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της, ώστε να ενισχύσει κατά αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο την εικόνα της Κρήτης ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού..

Το παρόν στην Έκθεση Τουρισμού `Αnuga` της Κολωνίας (Οκτώβριος 2005) θα δώσει και η Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα<...> με ανακοίνωση της, ώστε να ενισχύσει κατά αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο την εικόνα της Κρήτης ως δημοφιλούς τουριστικού προορισμού και εκτός των συνόρων της Ελλάδας.

Σχετικά ο περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, δήλωσε ότι “φιλοδοξούμε να παρουσιάσουμε, με τους επιχειρηματίες, που θα συμμετάσχουν στην έκθεση `Anuga` το καλύτερο δυνατό πρόσωπο της Κρήτης”. Ενώ, πρόσθεσε ότι “είναι μια κοινή προσπάθεια των Επιμελητηρίων και της Περιφέρειας, το πρώτο βήμα σε ένα σχεδιασμό, που θα υλοποιηθεί ώστε να γίνει, το κυρίαρχο για μας, να δοθεί μια ενιαία εικόνα της Κρήτης.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσόκας “για τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, θα επενδυθούν περίπου 220.000 ευρώ για την ενοικίαση ενός περιπτέρου 300 τ.μ., με τη συμμετοχή 20 επιχειρήσεων”, ενώ διευκρίνισε ότι “εάν αυξηθούν οι επιχειρήσεις θα μεγαλώσει το περίπτερο και πάνω σε αυτό, υπάρχει συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, καθώς και με το Υπουργείο Ανάπτυξης”.

Τέλος, αναφερόμενος στην αγαστή συνεργασία περιφέρειας – επιμελητηρίων, ο κ. Τσόκας, μετά τη συνάντηση, που πραγματοποίησε με τους προέδρους των τεσσάρων εμποροβιομηχανικών επιμελητηρίων της Κρήτης, σχετικά με τη συμμετοχή στην έκθεση, υπογράμμισε ότι “υπό την αιγίδα της Περιφέρειας θα γίνουν ορισμένες κινήσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως το εξαγωγικό εμπόριο. Ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας είναι η συμμετοχή στην έκθεση Anuga”. “Έτσι λοιπόν, πέραν του τουρισμού που καλούμε τους άλλους να τον καταναλώσουν εδώ, έχουμε τα δικά μας προϊόντα, τα οποία εξάγουμε, και θα παρουσιαστούμε στις χώρες αυτές για να τα υποστηρίξουμε. Μια κοινή εικόνα προϊόντος προϋποθέτει πρώτα απ` όλα λογότυπο Κρήτης, επεσήμανε ο περιφερειάρχης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024