Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤην ένταξη των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων στο πρόγραμμα “επιχειρείτε ηλεκτρονικά” ανακοίνωσε ο ΥΠ.ΑΝ.

Την ένταξη των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων στο πρόγραμμα “επιχειρείτε ηλεκτρονικά” ανακοίνωσε ο ΥΠ.ΑΝ.

Την ένταξη των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων στο πρόγραμμα “επιχειρείτε ηλεκτρονικά” ανακοίνωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην έκθεση – εκδήλωση για τον εορτασμό της […]

Την ένταξη των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων στο πρόγραμμα “επιχειρείτε ηλεκτρονικά” ανακοίνωσε ο<...> Υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην έκθεση – εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού που ήταν αφιερωμένη στο οικοτουρισμό και διοργάνωσε ο Σύνδεσμος των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας.

Ο υπουργός κάλεσε τα τουριστικά γραφεία και τους τουριστικούς πράκτορες να συμμετάσχουν ενεργά στο άνοιγμα νέων αγορών τονίζοντας ότι μία από τις σημαντικότερες είναι αυτή του e-booking. Ανακοίνωσε μάλιστα ότι τα τουριστικά γραφεία μπορούν να συμμετάσχουν ισότιμα με τις άλλες επιχειρήσεις σε προγράμματα που επιχορηγούν επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες. “Επιλέξαμε να εντάξουμε τα τουριστικά γραφεία στο πρόγραμμα ‘επιχειρείτε ηλεκτρονικά’ ” ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Ο HATTA εκφράζει την ικανοποίηση του κλάδου για την εύλογη αυτή δέσμευση του Υπουργού Ανάπτυξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΗΑΤΤΑ είχε έντονα αντιδράσει για την μη ένταξη των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων στα Προγράμματα επιδοτήσεων εκσυγχρονισμού μέσω ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024