Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤην επιδότηση ιδιωτικών αεροδρομίων ζητούν οι φορείς του Νομού Λασιθίου

Την επιδότηση ιδιωτικών αεροδρομίων ζητούν οι φορείς του Νομού Λασιθίου

Τροπολογία στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο, ώστε να συμπεριληφθεί και η επιδότηση ιδιωτικών αεροδρομίων, ζητούν οι φορείς του Νομού Λασιθίου, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να προβούν και σε […]

Τροπολογία στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο, ώστε να συμπεριληφθεί και η επιδότηση ιδιωτικών αεροδρομίων, ζητούν οι φορείς<...> του Νομού Λασιθίου, οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι είναι έτοιμοι να προβούν και σε δραστικότερες κινητοποιήσεις, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα τους από την Κυβέρνηση.

Μάλιστα, σε συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, με πρωτοβουλία των δημάρχων Ιεράπετρας κ. Νίκου Χριστοφακάκη και Αγίου Νικολάου κ. Γιάννη Λουκαράκη, του προέδρου της “Ξένιος Ζευς” κ. Ν. Χουρδάκη και του προέδρου του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Ν. Τζανόπουλου, αποφασίστηκε να εκδοθεί ψήφισμα και να σταλεί στο υπουργείο Οικονομικών, με το οποίο θα διατρανώνεται η δυσαρέσκεια του νομού Λασιθίου, που ενωμένος μετά και το σχετικό ψήφισμα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λασιθίου ζητά την άρση της αδικίας, που επιχειρείται σε βάρος του για ένα τέτοιας μεγάλης σημασίας αναπτυξιακό έργο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024