Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤις προοπτικές ανάδειξης της Ελλάδας σε παγκόσμιο συνεδριακό προορισμό παρουσιάζει ο Καρτσιώτης

Τις προοπτικές ανάδειξης της Ελλάδας σε παγκόσμιο συνεδριακό προορισμό παρουσιάζει ο Καρτσιώτης

Στο Κεμπέκ του Καναδά βρίσκεται από χτες ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης, προκειμένου να συμμετάσχειστην 47η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ενώσεως Συνεδριακών Κέντρων (A.I.P.C). Η Helexpo, κατέστη […]

Στο Κεμπέκ του Καναδά βρίσκεται από χτες ο διευθύνων σύμβουλος της Helexpo κ. Θέμης Καρτσιώτης, προκειμένου να συμμετάσχει<...>στην 47η Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ενώσεως Συνεδριακών Κέντρων (A.I.P.C).

Η Helexpo, κατέστη μέλος της Διεθνούς Ένωσης, από το Φεβρουάριο του 2005, ύστερα από την επιτόπου επιθεώρηση των εγκαταστάσεων και την ενημέρωση για τις δραστηριότητες της εταιρίας, από εκπροσώπους της A.I.P.C.

Ο κ. Καρτσιώτης θα παρουσιάσει στη γενική συνέλευση τις προοπτικές ανάδειξης της Ελλάδας σε παγκόσμιο συνεδριακό προορισμό, με την αξιοποίηση του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου `Ι. Βελλίδης` και του νέου Μητροπολιτικού Συνεδριακού Κέντρου, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι θα δημιουργήσει στην Αττική.

Ο Συνεδριακός Τουρισμός, άλλωστε, βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο: `Η Helexpo στην A.I.P.C`.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η γενική συνέλευση της Διεθνούς Ενώσεως Συνεδριακών Κέντρων θα ολοκληρώσει τις εργασίες της, με την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024