Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤον κίνδυνο έκδοσης ταξιδιωτικής οδηγίας αντιμετωπίζει η Κρήτη

Τον κίνδυνο έκδοσης ταξιδιωτικής οδηγίας αντιμετωπίζει η Κρήτη

“Τον κίνδυνο έκδοσης ακόμη και ταξιδιωτικής οδηγίας αν μέχρι το 2006 δεν ολοκληρωθεί το έργο του βιολογικού καθαρισμού του βόρειου άξονα στο νομό Χανίων” επεσήμανε προχτές ο νομάρχης Χανίων κ. […]

“Τον κίνδυνο έκδοσης ακόμη και ταξιδιωτικής οδηγίας αν μέχρι το 2006 δεν ολοκληρωθεί το έργο<...> του βιολογικού καθαρισμού του βόρειου άξονα στο νομό Χανίων” επεσήμανε προχτές ο νομάρχης Χανίων κ. Γιώργος Κατσανεβάκης.

Μια μέρα μετά τη συνάντηση φορέων του νομού Χανίων με τον υφυπουργό κ. Χρήστο Φώλια, για τη χρηματοδότηση της δεύτερης φάσης του έργου, ο νομάρχης δε συμμερίστηκε απόλυτα το κλίμα ευφορίας που υπάρχει, και αποκάλυψε ότι “μεγάλα τουρίστα πρακτορεία έχουν προειδοποιήσει ότι θα αποτρέπουν τους πελάτες τους να επισκέπτονται τα Χανιά και την Κρήτη.

Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί για να αποφύγουμε ως τόπος το ενδεχόμενο να ξανακάνει το γύρο του κόσμου ο Κουρουπητός” τόνισε ο νομάρχης, γιατί σε αντίθετη περίπτωση σημείωσε ότι “τα μηνύματα που έχουμε από τα μεγάλα τουριστικά πρακτορεία της Ευρώπης είναι ότι θα αποτρέπονται οι τουρίστες περιηγητές να επισκεφτούν την περιοχή των Χανίων”. “Και αυτό, βέβαια” εξήγησε στο εξωτερικό μεταφράζεται ως αποφυγή επίσκεψης συνολικά της Κρήτης.

Μάλιστα, το φόβο του αυτό ο κ. Κατσανεβάκης, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, τον μετέφερε και προς τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας, που ανακοίνωσε την πολιτική απόφαση “να στηριχτεί το συγκεκριμένο έργο ως πρώτης εθνικής προτεραιότητας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024