Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση ξενοδόχων από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας–Θράκης
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας–Θράκης

Βράβευση ξενοδόχων από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας–Θράκης

Στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας–Θράκης βραβεύθηκαν ο κ. Προκόπης Κωνσταντόπουλος, ιδιοκτήτης του Cavo Olympo Luxury Resort & Spa, και ο κ. Δημήτριος Μελικόκης, ιδιοκτήτης του Μeli Tours.

Περισσότεροι από 300 φίλοι, συνεργάτες και μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης παρέστησαν στη χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Village, στην Παραλία Κατερίνης, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, με ειδικό εδεσματολόγιο, δημιουργία του σεφ κ. Γεώργιου Μάρκου και των συνεργατών του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης φέτος και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου βραβεύθηκαν ο κ. Προκόπης Κωνσταντόπουλος, ιδιοκτήτης του Cavo Olympo Luxury Resort & Spa, για την προσφορά του στην ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού δυναμικού της Πιερίας και ο κ. Δημήτριος Μελικόκης, ιδιοκτήτης του Μeli Tours, για την προσφορά του στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού και την παροχή υψηλού επιπέδου τουριστικών υπηρεσιών σε χιλιάδες επισκέπτες της χώρας μας.


Ο κ. Δημήτριος Μελικόκης, ιδιοκτήτης του Μeli Tours (αριστερά) και ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης.

Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, πρόεδρος, και ο κ. Παναγιώτης Νικολαΐδης, επίτιμος πρόεδρος. Και οι δύο τιμηθέντες ευχαρίστησαν με θερμά λόγια τον Σύλλογο για την επιβράβευση των προσπαθειών τους στον τουριστικό κλάδο.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Ζελελίδης, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους –μεταξύ των οποίων και η αντιπεριφερειαρχης κα Σοφία Μαυρίδου– ευχαρίστησε τον κ. Βασίλη Λάμπρου, ιδιοκτήτη, τον κ. Γιάννη Γραβαρία, γενικό διευθυντή του ξενοδοχείου του Mediterranean Village, τους γενικούς διευθυντές του ομίλου Mediterranean Hotels κ. Δημήτριο Τριγώνη, κα Αναστασία Συμεωνίδου και κ. Γιώργο Παπαμιχαήλ, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση της βραδιάς.

Στη λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε, διατέθηκαν 1.000 λαχνοί με χρήσιμα δώρα και διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία.

Τέλος, ο κ. Ζελελίδης ευχαρίστησε τον κ. Νικολαΐδη, που “έβαλε”, όπως είπε, “τα θεμέλια του Συλλόγου, στα οποία συνεχίζουμε να χτίζουμε εμείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα μέλη του Συλλόγου και όλα τα νέα μέλη”.

Στη φωτογραφία, o κ. Παναγιώτης Νικολαΐδης, επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης, ο κ. Προκόπης Κωνσταντόπουλος, ιδιοκτήτης του Cavo Olympo Luxury Resort & Spa και ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης, πρόεδρος του Συλλόγου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024