Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΥΠΑΝ: ‘Ναι’ στα νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

ΥΠΑΝ: ‘Ναι’ στα νέα ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

Με υπουργική απόφαση επιτρέπεται πλέον στη Θεσσαλονίκη η δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων ή η επέκταση υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων Γ’ τάξης και άνω, ανεξαρτήτως δυναμικότητας. Ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Χριστοδουλάκης υπέγραψε […]

Με υπουργική απόφαση επιτρέπεται πλέον στη Θεσσαλονίκη<.> η δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων ή η επέκταση<...> υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων Γ' τάξης και άνω, ανεξαρτήτως δυναμικότητας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Χριστοδουλάκης υπέγραψε εχθές τη σχετική απόφαση για αύξηση και αναβάθμιση του ξενοδοχειακού δυναμικού της συμπρωτεύουσας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠ.ΑΝ. "με την αύξηση των ξενοδοχειακών κλινών και τη συνεχή αναβάθμιση του υφιστάμενου ξενοδοχειακού δυναμικού η Θεσσαλονίκη θα μπορέσει να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες αλλά και να αναδειχθεί σ' ένα σύγχρονο πόλο τουριστικής ανάπτυξης και πολιτιστικής αναβάθμισης στον ευρύτερο χώρο της Βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανικών χωρών, ιδιαίτερα μάλιστα ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί το 2004 στη Θεσσαλονίκη και της Διεθνούς Έκθεσης EXPO".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024