Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΈνωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Μαζική διαμαρτυρία στο Βόλο κατά των νέων φορολογικών μέτρων
Διαμαρτυρία

Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Μαζική διαμαρτυρία στο Βόλο κατά των νέων φορολογικών μέτρων

Στο Βόλο πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από την ΟΕΒΕ Μαγνησίας και άλλους φορείς ενάντια στα νέα φορολογικά μέτρα που βαραίνουν μικρές επιχειρήσεις. Καταγγέλλουν την αδικία των μέτρων και ζητούν ειλικρινή διάλογο με την κυβέρνηση για βιώσιμες λύσεις και εποικοδομητική συνεργασία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Βόλο συντονισμένη από την ΟΕΒΕ Μαγνησίας με την παρουσία της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας και εκπροσώπων των παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αντίθεση τους, στις κυβερνητικές εξαγγελίες και τα νέα φορολογικά μέτρα που στοχοποιούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις συνεχόμενες κρίσεις.

Δε γίνεται στο όνομα της δήθεν καταπολέμησης της φοροδιαφυγής να «καταδικάζονται» μονοκονδυλιά και οριζόντια όλοι οι επιχειρηματίες. Επίσης, παραμένει ισχυρή η αντίθεσή μας για τη βραχυχρόνια μίσθωση και έτσι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στον αθέμιτο ανταγωνισμό. Πιστοί στο δόγμα ότι «όλοι μαζί μπορούμε» συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας σε συνεργασία με όλους τους φορείς, παράλληλα με την αποκατάσταση των ζημιών στις επιχειρήσεις μας από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας.

Η Κυβέρνηση πρέπει να δει τι βιώνει πραγματικά η πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Έχουμε διανύσει για πάνω από δέκα χρόνια οικονομική και κοινωνική κρίση, λόγω μνημονίων, πανδημίας, ενεργειακής κρίσης, ακρίβειας και πληθωρισμού. Είναι άδικο και παράλογο το Υπουργείο Οικονομικών να φορτώνει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες με νέα βάρη.

Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας στα προωθούμενα φορολογικά μέτρα. Το ζήτημα αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξη και την βιωσιμότητά μας. Ζητάμε από την Κυβέρνηση να έρθει σε ειλικρινή διάλογο με τους φορείς και τους εκπροσώπους τους, που γνωρίζουν τα προβλήματα εκ των έσω. Αναμένουμε την ανταπόκριση στα αιτήματά μας και παραμένουμε στη διάθεση των αρμοδίων για μια εποικοδομητική συνεργασία προς τη σωστή κατεύθυνση.

Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε ό,τι μας πηγαίνει προς τα πίσω.“, τόνισε στη συγκέντρωση ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024