Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςCelestyal Cruises Επεκτείνει Δρομολόγια σε Κροατία, Μαυροβούνιο, και Ιταλία για το 2024-2025
Κρουαζιέρες

Celestyal Cruises Επεκτείνει Δρομολόγια σε Κροατία, Μαυροβούνιο, και Ιταλία για το 2024-2025

Η Celestyal Cruises παρουσιάζει νέους προορισμούς σε Κροατία, Μαυροβούνιο και Ιταλία για τις κρουαζιέρες του 2024 και 2025, εμπλουτίζοντας το δρομολόγιό της με έξι νέα λιμάνια. Επικεντρώνοντας στην πελατειακή εμπειρία, η εταιρία προσφέρει προνομιακές τιμές και δωρεάν κρουαζιέρες στους πιστούς της πελάτες, αναδεικνύοντας την ανανεωμένη της εταιρική ταυτότητα και δυναμική παρουσία στον τομέα.

Η Celestyal συστήνει στους επιβάτες της τρεις νέες χώρες την Κροατία, το Μαυροβούνιο, και την Ιταλία, προσθέτοντας έξι νέα λιμάνια στα δρομολόγια της αυτό της Κεφαλονιάς, το Ντουμπρόβνικ, το Κότορ, το Μπάρι, την Κέρκυρα και το Κατάκολο στις κρουαζιέρες της για το 2024 και 2025. Το Celestyal Journey, θα ξεκινήσει στις 02 Μαρτίου 2024 με μια ολοκαίνουργια κρουαζιέρα για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες με πλούσια ιστορία, ομορφιά και πολιτισμό.

«Λιγότερο από μια εβδομάδα αφότου ανακοινώσαμε την απόκτηση του νέου μας πλοίου και την πλήρη ανανέωση του στόλου μας, δεν θα μπορούσαμε παρά μόνο να κάνουμε ακόμα περισσότερα για τους επιβάτες μας. Ως επιχείρηση, αφιερώνουμε πραγματικά χρόνο για να ακούσουμε τις προτάσεις των επιβατών και του δικτύου των πρακτόρων μας – όπου ανέδειξαν την Ιταλία, την Κροατία και το Μαυροβούνιο στην κορυφή!» δήλωσε ο κ. Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής (CCO) της Celestyal.

«Πραγματικά ακούμε τους επιβάτες μας και φροντίζουμε να είμαστε διαρκώς ένα βήμα μπροστά, ως προς την κάλυψη των αναγκών τους. Γι’ αυτό θέλουμε να ανταμείψουμε τους πιστούς μας πελάτες, εφαρμόζοντας τις προνομιακές μας τιμές σε αυτές τις νέες κρουαζιέρες και προσφέροντας ένα μοναδικό κουπόνι δωρεάν κρουαζιέρας με τη Celestyal ως αναγνώριση και ευγνωμοσύνη για την αμέριστη υποστήριξή τους. Δεσμευόμαστε όχι μόνο απέναντι στους επιβάτες μας αλλά και στους ταξιδιωτικούς μας πράκτορες, και όπως είναι φυσικό θα διατηρήσουμε την προμήθεια των πρακτόρων μας σε όλες τις νέες κρατήσεις κρουαζιέρας.»

«Έχουμε υπερβεί ήδη τη φάση της προσαρμογής στην παγκόσμια σκηνή της κρουαζιέρας και γρήγορα καθιερωνόμαστε ως ένα brand που τολμά να αμφισβητεί τα δεδομένα. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να κάνει αισθητή την παρουσία της στον κλάδο την επόμενη τουριστική περίοδο, με νέους προορισμούς, έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο, με ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και ανανεωμένο προσανατολισμό.» τόνισε ο κ. Lee Haslett.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024