Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Celestyal ανανεώνει τα specialty εστιατόριά της
Κρουαζιέρα

Η Celestyal ανανεώνει τα specialty εστιατόριά της

Celestyal

Τη βελτίωση των μενού ακολουθεί νέα τιμολογιακή προσέγγιση, στην οποία τα πιάτα κοστολογούνται πλέον ξεχωριστά, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία στους επισκέπτες.

Η Celestyal ανανέωσε τα μενού των specialty εστιατορίων των δύο πλοίων της. H κίνηση ακολουθεί το παρθενικό ταξίδι του Celestyal Discovery και την ανακαίνιση του Celestyal Journey.

Η brasserie μεσογειακού τύπου, Grill Seekers, είναι διαθέσιμη για δείπνο και στα δύο πλοία και πλέον προσφέρει βραζιλιάνικη Picanha, αμερικανικό Wagyu, αργεντίνικο μοσχάρι black angus, αυστραλιανά αρνίσια παϊδάκια, δανέζικο χοιρινό tomahawk και μοσχαράκι. Προσφέρονται, επίσης, επιλογές θαλασσινών, συμπεριλαμβανομένης ποικιλίας φρέσκων φιλέτων αιγαιοπελαγίτικων ψαριών, κουβανέζικος αστακός και γαρίδες jumbo. Λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των επιβατών, παρέμεινε διαθέσιμη η επιλογή απεριόριστης κατανάλωσης antipasto, ενώ η ανανεωμένη προσφορά επιδόρπιων περιλαμβάνει τώρα κρέπες σουζέτ φλαμπέ, μπαμπάδες με ρούμι και ζεστό κιουνεφέ.

Celestyal

Το εστιατόριο Pink Moon, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά στο Celestyal Journey, διαθέτει ένα ανανεωμένο μενού εμπνευσμένο από την Ασία, με ραμέν και μπολ με νουντλς. Η διακόσμηση
του εστιατορίου έχει σχεδιαστεί αντλώντας έμπνευση από την ιαπωνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Ο Lee Haslett, γενικός εμπορικός διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: “Γνωρίζουμε από τους επισκέπτες και τους πράκτορές μας ότι οι ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες αποτελούν ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο της εμπειρίας της κρουαζιέρας. Στη Celestyal προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας αυθεντικές, πρωτότυπες και νόστιμες επιλογές φαγητού τόσο στα πλοία μας όσο και στη στεριά”. Συνεχίζοντας, τόνισε: “Τα specialty εστιατόριά μας αποτελούν μόνο μία από τις φανταστικές γαστρονομικές επιλογές στα πλοία μας, προσφέροντας αποκλειστικές εμπειρίες σε εξαιρετική τιμή. Ανυπομονούμε να δοκιμάσουν οι επιβάτες μας τα νέα μας υπέροχα μενού μας, φέτος”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024